Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.05.2013, 20:36:05
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurastifter Vezi mesajul
Nu știu ce înțelegeți dvs prin expresia "ar duce chestiunea 1054 până în pânzele albe", dar dacă vă referiți la atitudinea pe care am observat-o, uneori, aici, pe forum, atunci... chiar ar fi o problemă și profesorul respectiv ar avea nevoie de consiliere din partea părintelui său duhovnic, ar trebui ajutat să înțeleagă că el are misiunea de a forma creștini ortodocși, nu habotnici ortodoxiști...
Desigur, NU ar fi drept sub nici o formă ca un astfel de profesor de Religie să fie sancționat pentru opiniile și atitudinea sa! Ar trebui doar convins să se corecteze, oferindu-i-se argumente pertinente de ordin teologic și pedagogic.
Un profesor de religie ar trebui sa ii invete pe copii adevarul ortodox, adica toata invatatura ortodoxa, inclusiv faptul ca e adevarata credinta. Tu spui ca ar trebui sa invete ca toate cultele sunt bune, iar daca un profesor ar spune ca adventismul e o credinta gresita ar trebui sa fie atentionat. Si daca "habotnicul" asta crede si dupa aceea la fel atunci cred ca trebuie luate masuri mai dure, pana devine si el ecumenist.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De la lume adunate, si-napoi la lume date... ucenic Generalitati 27 28.06.2012 22:50:26
Despre lume si lepadarea de lume buiacu gabriel Intrebari utilizatori 12 10.08.2010 11:27:11