Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.05.2013, 20:17:55
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodore_of_Mopsuestia Vezi mesajul
Atunci vor zbura prin aer ca pasarile (avioanele n.n.) si vor inota prin adancul marii ca si pestii (submarinele n.n.).
Avionul zboară cu totul altfel decât păsările, iar submarinul se deplasează prin apă cu totul altfel decât peștii.
Reply With Quote
Vechi 26.05.2013, 20:31:15
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Avionul zboară cu totul altfel decât păsările, iar submarinul se deplasează prin apă cu totul altfel decât peștii.
Ei, stiu si eu asta. Itit dai seama ca o profetie este receptata mai mult sau mai putin "cu paraziti"; este oarecum un channeling. Nici eu nu cred in chestia asta 100%, dar...chestia cu "oamenii scurti la stat" m-a intrigat; asta fiind de fapt motivul pentru care postat aceasta profetie in intregime. Inseamna ca vor fi realizate expeirmente genetice pe oameni, de catre...sa le zicem alti oameni, desi scientistii posedati de idolatria cunoasterii, sau politicienii si clericii obsedati de putere, isi pierd, tot mai mult, dreptul la acest nume.
Exista profetii, inclusiv non-crestine, chiar non-monoteiste, care seamana surprinzator de mult cu acesta in esenta advertismentului.
Reply With Quote
Răspunde