Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.05.2013, 23:07:59
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Parascheva16 Vezi mesajul
Eu ma refeream strict la un animal in casa, ce o fi elisica,papagal,hamster,canar,caine mic,ipure etc. . Pe mine nu ma deranjeaza ce are omul in casa lui. Si nu am sa incep sa ii judec pe cei care au animale in casa sau sa le pun etichete. E adevarat ca unii fac din animalul lor un idol, dar nu este asa pentru toti. Mai sunt familii cu copii care au un animalut. Acestia nu pun pe primul loc animalul. Sau babute singure care nu mai au pe nimeni si singura lor alinare este acel caine mic si batran.
Nici pe mine nu ma deranjeaza daca un vecin doreste sa creasca un animal de companie, este problema lui, nu ma priveste. Dar nu ma pot impaca cu faptul ca nu isi asuma raspunderea cand iese cu el afara (in cazul concret de care am discutata, ca nu strange mizeria dupa el).

Exista legi care prevad ca esti obligat sa aduni dupa catel sau orice animal, dar ele nu sunt respectate. Pentru acest lucru am ajuns sa nu mai simpatizez ideea de a avea un animal in casa.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor florin.oltean75 Generalitati 121 16.01.2012 11:43:36