![]() |
![]() |
|
#11
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar si pastrata la temperatura camerei, in timp devine toxica. Este indicat a fi pastrata la temperaturi cat mai scazute daca se are in vedere conservarea pe timp lung. Oricum, conservarea prin pasteurizare are un efect negativ asupra valorii nutritive, de preferat ar fi congelarea si uscarea desi la congelarea nu se preteaza chiar orice fructe. Merele uscate sunt grozave, nu stiu cum ar fi perele, gutuile. Insa cea mai buna forma de conservare - dar si cea mai costisitoare si nu la indemana oricui (echipamentul costa mii de euro), este uscarea prin congelare. Astfel se poate conserva orice fel de hrana, de la legume/fructe pana la carne sau chiar ..inghetata, pastrandu-se neschimbat gustul si chiar forma si culoarea.
__________________
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 29.05.2013 at 23:41:29. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfaturi practice in Biserica: Cum ne comportam fata de celalalt? | NECTARIE | Tinuta in Biserica | 1 | 03.07.2011 15:50:49 |
stihirile practice | madalinjomy | Muzica Bisericeasca | 3 | 29.06.2011 21:21:16 |
Invataturi crestine practice | spre_rasarit | Generalitati | 5 | 09.01.2011 10:11:21 |
Caz rar, am nevoie de sfaturi!!! | worldwide | Intamplari adevarate | 18 | 28.04.2010 22:52:32 |
sfaturi ortodoxe | The_Fallen | Generalitati | 1 | 23.12.2009 08:35:43 |
|