![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||||
|
||||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Multe fete minore din centrele de plasament ajung sa se prostitueze. Daca de buna voie sau fortate de cineva, nu este clar. Oricum, eu am mai auzit de cazuri in care copiii din anumite centre au fost folositi si abuzati de catre oameni inflitrati in sistem. Chiar daca nu in toate centrele de plasament se intampla asa ceva, in mod normal tinerele de la casele de copii nu ar trebui sa ajunga sa se prostitueze, ci ar trebui sa aiba parte de ingrijire cat de cat. Prostitutia este ilegala, mai ales cand vine vorba de minore. Asta deja nu mai e prostitutie, ci intra la corupere de minori. Ce fel de barbati se culca cu copile de 13-14 ani?! Din cauza ca aceste fete sunt folosite in prostitutie, raman insarcinate. Conducerea centrelor de plasament obliga fetele sa faca avort ptr. a nu se afla ce se intampla defapt in acele centre. Citat:
Si se pune alta problema, din moment ce fetele sunt obligate sa plece din centru daca raman insarcinate, de ce conducerea nu face nimic ptr. a stopa prostitutia?! Sunt convinsa ca acele fete nu ar face asa ceva daca ar avea conditii. Citat:
Citat:
Copiii lor ar avea sansa sa nu ajunga ca ele daca acele fete ar primi ajutor si sprijin, daca nu din partea conducerii, macar din partea cetatenilor. Sper ca am reusit sa clarific cat de cat.
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| stiri | dorinel78 | Stiri, actualitati, anunturi | 318 | 11.06.2014 17:16:17 |
| De la lume adunate, si-napoi la lume date... | ucenic | Generalitati | 27 | 28.06.2012 23:50:26 |
| Ierihon: Cel mai vechi oras din lume | viorel67 | Intrebari utilizatori | 0 | 02.11.2010 23:11:00 |
| Scurt pasaj dntr o carte noua | scristim | Intamplari adevarate | 8 | 24.03.2007 01:06:13 |
|
|