![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Consider că am căderea, ca unul care e sâcâit cu melodia ecumenismului de sute de zile de un agresor cu idei puține și fixe, rigid și intolerant, unul care se înverșunează să arate tuturor că ecumenismul caracterizează pe oricine, numai pe el nu, pesemne.
Am dreptul câtă vreme domnul Cătălin îmi spune la tot pasul că sunt ecumenist și alte lucruri care nu mă caracterizează, insultîndu-mă astfel, vopsindu-mă în culori pe care nici nu le dețin și nici nu le doresc. Că userul Cătălin are un mod de a fi creștin diferit de al meu, înțeleg și accept. Că, însă, din creștinismul lui aruncă cu etichete și insinuări în baraca mea, asta nu prea mai înțeleg. În orice caz, nu accept. Am acceptat multă vreme, sperînd că își mai potolește și omul tirul, dar n-o face, că e rupt de dinamica realității, vede ecumenism în floare peste tot în jurul lui. Am dreptul câtă vreme tu și alții nu vă arătați prea deranjați de atitudinea agresivă și insinuantă a lui Cătălin și îi încurajați manifestările evidente de intoleranță față de mulți forumiști, precum și împroșcarea acestora cu etichetări și acuze nefondate, în fond. Te-aș ruga să nu mă sfătuiești la pace, acolo unde eu însumi am încercat să fiu pașnic, dar omul dinaintea sau din laterala mea nu se mai potolește cu placa stricată pe care mi-o atârnă de gât. Aleg singur cum să mă descurc cu Cătălin și cu alți useri care își răspândesc ura și intoleranța și disprețul față de alți credincioși creștini aici pe forum. Singur, câtă vreme voi vă distrați pe marginea hărțuielilor forumistice dintre cele mai sterile, ba chiar foarte dăunătoare, unele. P.S. Poate n-ar strica să îi mai atragi atenția și lui Cătălin asupra înverșunării lui cu ecumenismul asmuțit ca un câine de vânătoare asupra co-forumiștilor. Nu-i frumos, zău, nu-i lucru frumos ce face. Last edited by cezar_ioan; 06.06.2013 at 13:15:19. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul + | cristiboss56 | Pocainta | 43 | 03.08.2012 03:11:25 |
Postul de pacate vs postul de bucate | tigerAvalo9 | Generalitati | 21 | 28.02.2012 23:29:05 |
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? | mihailt | Generalitati | 21 | 10.09.2010 10:24:12 |
postul | o copila | Generalitati | 10 | 31.07.2010 08:15:35 |
Postul | gabriela_iagar | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 11 | 25.11.2009 15:24:08 |
|