Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.06.2013, 18:01:16
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodore_of_Mopsuestia Vezi mesajul
Cataline, ti-o zic pe bune: ai fi fost un catolic excelent, pe vremea cind marele Huss a fost ars. Tu si Mihnea, sau baba care a pus vreascul sub curul lui Jan Huss, sau agentii Contrareformei, sau, pe partea ailalta, ala de l-a capturat pe Michel Servlet, sunteti mai asemanatori decit pareti.
Adrian, e si amuzant ce spui, tu ai fost ortodox si ai ales tocmai cultul care a facut aceste lucruri si imi spui ca eu as fi fost atras de asta. Chiar acum cateva zile spuneai ca BC s-ar apropia de crestinismul perfect. Deci incearca sa nu ma mai compari doar pe baza conceptiilor tale, te-ai gandit vreodata ca s-ar putea sa te si inseli si sa nu fie chiar adevarul ce crezi? Daca doresti sa arati ceva argumenteaza unde e gresit si unde e bine, dar nu doar pe baza perceptiilor tale, pentru ca sunt doar pareri pe care le are orice om, si nu toti cred adevarul. Si imi ei spune ca acolo e gresit sau nu e adevarat, pentru ca... si urmeaza argumentatia, nu doar parerea ta.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ecumenismul ancah Despre Biserica Ortodoxa in general 43 15.04.2014 22:26:13
ORTODOXIA SI ECUMENISMUL cristir Despre Biserica Ortodoxa in general 563 08.07.2013 04:58:38
Ortodoxia și ecumenismul monoteist doctor_faustus Despre Biserica Ortodoxa in general 2 04.10.2010 23:48:14
Ecumenismul IonelaCristina Biserica Ortodoxa si Massmedia 10 03.04.2007 18:46:17