Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.06.2013, 02:05:36
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurastifter Vezi mesajul
Da, sunt în aceeași situație... Mă alătur dvs pe cojile de nucă. Dumnezeu să ne ierte și să ne îndrume pe toți, să ne ajute să sporim din ce în ce mai mult în dragostea față de El și unii față de alții!
Eu cred ca sunteti pe un drum bun,este incurajator sa vezi o tanara,in aceste timpuri,cu calitati certe dar mai ales cu bucuria trairii credintei,este un lucru mai rar.Poate dupa ce terminati examenele vom avea timp sa vorbim mai mult pe sectiunea patristica,poate si folosindu-ne de ,,Biblia patristica".Va doresc sa sporiti talantul,sa aveti o viata de credinta cat mai profunda si in masura in care veti avea si un rol didactic sa le transmiteti si copiilor dragostea dvs pt credinta ortodoxa si aplecarea spre studiu.Domnul va va calauzi.

Last edited by Pelerin spre Rasarit; 12.06.2013 at 02:08:58.
Reply With Quote
Vechi 12.06.2013, 02:13:00
laurastifter laurastifter is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Eu cred ca sunteti pe un drum bun,este incurajator sa vezi o tanara,in aceste timpuri,cu calitati certe dar mai ales cu bucuria trairii credintei,este un lucru mai rar.Poate dupa ce terminati examenele vom avea timp sa vorbim mai mult pe sectiunea patristica,poate si folosindu-ne de ,,Biblia patristica".Va doresc sa sporiti talantul,sa aveti o viata de credinta cat mai profunda si in masura in care veti avea si un rol didactic sa le transmiteti si copiilor dragostea dvs pt credinta ortodoxa si aplecarea spre studiu.Domnul va va calauzi.
Vă mulțumesc mult pentru aprecieri!
Accept cu bucurie propunerea de a discuta pe secțiunea de Patristică, atunci când timpul va avea mai multă răbdare cu mine... adică în vacanță. :)
Domnul să vă călăuzească și pe dvs neîncetat!
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Postul + cristiboss56 Pocainta 43 03.08.2012 03:11:25
Postul de pacate vs postul de bucate tigerAvalo9 Generalitati 21 28.02.2012 23:29:05
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? mihailt Generalitati 21 10.09.2010 10:24:12
postul o copila Generalitati 10 31.07.2010 08:15:35
Postul gabriela_iagar Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 11 25.11.2009 15:24:08