![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu daca e singura tara care are asa ceva dar oricum printre putinele. Efectele secundare sunt un fapt recunoscut - sunt persoane care au reactii negative severe chiar si la varianta atenuata/inactivata a virusurilor sau toxinelor pentru care se face vaccinarea. Ceea ce inseamna ca mai bine platesti compensatii pentru efectele secundare la vaccinare decat pentru efectele primare ale bolilor pentru care se face vaccinarea - caz in care n-ar fi de ajuns probabil intreg PIB -ul SUA. Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
ROMÂNIA, TE IUBESC - VACCINUL, MIT ȘI ADEVAR - ONLINE INTEGRAL: http://videomasterro.blogspot.ro/201...unie-2013.html
|
|
||||
|
||||
![]()
Mă felicit încă o dată că nu mi-am vaccinat copchilu'.
Citat:
A apărut Andrei în film pe la minutul 28. De două ori... :)
|
||||
|
||||
![]()
Cine, de dragul comunitatii, risca sa isi expuna copiii la astfel de situatii care pot crea probleme grave copilului, chiar pe viata, sa o faca.
Noi am decis ca micutii nostri nu sunt cobaii nimanui. Mai ales, ca in caz de orice unica responsabilitate revine parintelui. Avem alaturi Sfintele Taine, se adauga medicina. Cum nu iei un antibiotic preventiv, cum nu te pansezi la mana preventiv, asa am decis sa nu ne vaccinam copii, preventiv.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stii, copii care au dezvoltat tbc ganglior au fost vaccinati in aceeasi perioada in care ar fi trebuit sa fie vaccinat Matei. Iar fetita care murise era nascuta in aceeasi zi cu baietelul meu.
|
|||
|
|||
![]()
Preventiv, nici n-ar trebui sa-i speli pe maini.
Nu stiu de ce anti-vaccinistii vad doar o fatza a responsabilitatii. Adica cea legata de o eventuala imbolnavire, nu o vad. Si apropo, noutati pentru tine: vaccinarea tot medicina este.
|
||||
|
||||
![]()
Spalatul pe maini este un act pur exterior, fara nici o implicatie negativa . Asadar, comparatia nu isi are rostul.
Citat:
Iar anumite boli au fost eradicate de mult.Sau de fapt, nu au fost eradicate,deoarece virusul viu este injectat mereu, in fiecare om. Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai citit vreodata despre efectele secundare ale aspirinei? Sau antibioticelor? Citat:
Citat:
Care "anumite"? Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vaccinurile nu ar fi atat de rele daca nu ar exista acum aceste 5 sau 6 vaccinuri bagate in unul singur ,de ex pentaxim sau hexa ,vaccinuri care agreseaza pur si simplu sistemul imunitar al copilului Altadata DTP sau antirujeolic sau antipolio ,se faceau pe rand si impactul nu era atat de mare Acum importam vaccinuri ,de la GLAXO de ex si acestea sunt extrem de scumpe dar si daunatoare pt copil Am auzit de un copil perfect sanatos pana la varsta de un an care a devenit autist in urma acestui vaccin ,pentaxim. Nu cred ca ai vrea sa ai un copil autist cu toate despagubirile pe care statul roman ar fi dispus sa le plateasca. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar ce veti face cu inscrierea la scoala a micutilor? Am intrebat medici si mi-au spus ca nu mai exista decat aceste vaccinuri concentrate in unul singur. Eu as fi pentru antipolio si antitetanos ,dar nimic altceva in plus |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 6 | 15.12.2011 17:54:46 |
666 confuzia secolului | andreicozia | Generalitati | 250 | 04.04.2011 23:51:50 |
Vaccinarea are efecte negative | Iustin32 | Generalitati | 113 | 23.01.2011 16:21:40 |
Pericolul nestiut al vaccinurilor | Iustin32 | Generalitati | 65 | 29.12.2009 22:23:12 |
problema medicala | mathly24 | Generalitati | 8 | 25.09.2007 17:33:38 |
|