![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum e pentaxim care are pe langa asta si Antipolio si antihepatita B . Eu cred ca e logic faptul ca un vaccin cu 5 virusi nu poate fi binefacator pt bietul copil. Aceste vaccinuri combinate se fac de la 2 luni ,apoi la 6 luni si un an. |
|
|||
|
|||
![]()
Logica asta deriva din cunostinte aprofundate de medicina, imunologie in special, sau din "cultura" antivaccinista cu care te-ai hranit?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ma hranesc cu cultura antivaccinista ,intamplator stiu cate ceva despre vaccinuri (ceva) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
N-am citit toate postarile precedente (inca). Stii de unde? Asta era intrebarea. Daca stii dintr-un studiu medical - link te rog. Daca "stii" din cultura antivaccinista..atunci ar trebui sa stii ca nu stii mare lucru de fapt.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca si cartea doamnei e apa de ploaie, va rog sa va dezvaluiti identitatea dvs. Poate avem de-a face cu un geniu in medicina, in fata caruia nume ca pavel chirila, todea gros nu reprezinta mare lucru. In general se stie ca moldovenii sunt destepti, de aceea nu exclud sansa ca printre noi sa se ascunda si genii multilateral dezvoltate.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din fragmentele publicate de dumneai inainte de a scoate cartea propriuzisa se poate culege suficienta ignoranta medicala ca sa nu zic informatii ridicole de-a dreptul. Exemple: 5 minciuni anti-vaccin https://www.youtube.com/watch?v=HDa3OPi6PM4 Vaccinurile – un pericol? Partea a 3-a. Clarificări și mitologie http://insulaindoielii.wordpress.com...1/antivaccin3/ Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Escroci sunt doar unii? Pe ce cei din sistemul medical nu-i observi? Din moment ce te identifici cu ei te înțeleg. Last edited by ovidiu b.; 14.06.2013 at 02:25:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cultura antivaccinista nu am ,dar am invatat sa filtrez informatia , sa imi formez o opinie Care nu are legatura cu credinta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana te mai documentezi insa te intreb eu ceva: tu ce faci daca copilul tau face encefalita de la rujeola, cu ce te consolezi? Ca era probabil sigur ca facea autism daca il vaccinai? Ai nutri vreun sentiment de vina? Citat:
Cauta si fa rost de un tifon mai intai.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Cati din copii faceau altadata encefalita la rujeola ? Si encefalita asta de care vorbesti are o cauza ,vezi Vindecarea orbului din nastere. Unde este rugaciune si viata intru Hristos nici copiii nu fac encefalita Daca imi pun baza numai in medici ,in om adica ,se vad rezultatele. Ai un duh de contrazicere ,adica vrei sa ai mereu dreptate. Last edited by anita; 13.06.2013 at 10:19:17. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 6 | 15.12.2011 17:54:46 |
666 confuzia secolului | andreicozia | Generalitati | 250 | 04.04.2011 23:51:50 |
Vaccinarea are efecte negative | Iustin32 | Generalitati | 113 | 23.01.2011 16:21:40 |
Pericolul nestiut al vaccinurilor | Iustin32 | Generalitati | 65 | 29.12.2009 22:23:12 |
problema medicala | mathly24 | Generalitati | 8 | 25.09.2007 17:33:38 |
|