![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
din acest motiv succesul vaccinului se întoarce împotriva lui. nu știm ce înseamnă o epidemie de rujeola sau poliomielita. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Autismul nu se potriveste in nici o serie caci nu este nici autoimun si nic de lata natura pentru ca nu se dobandeste. Este genetic si congenital. Ah, se mai poate intelege ca cei veccinati pot da nastere la copii cu diverse complicatii. Dar ce anume face concret serul acela de ar produce bolile insirate?
|
||||
|
||||
![]()
Iată și principalul motiv care m-a făcut să nu accept vaccinul pentru copilul meu:
http://www.historyofvaccines.org/con...cines-are-made Un rezumat, pe scurt: pentru a cultiva virușii se folosesc celule embrionare ce provin de la animale. Se folosesc bioreactoare unde fermentează bacterii în drojdie, se obțin antigene. Apoi începe procesul de separare, purificare, filtrare, adăugarea substanțelor stabilizatoare, a conservanților, se combină elementele componente și iată vaccinul. Unele eșantioane se testează (cum?), apoi fiolele se stochează și începe drumul pînă la cumpărător, care depozitează și el marfa pînă ajunge la docotul ce va face și el injecția într-o zi. După care tot conținutul respectiv ajunge pe cale nenaturală în corpul copilului. Toate aceste procese prezentate frumos pe sait ar trebui să mă convingă că aici e vorba de știință, că totul e în ordine. Totuși lucrurile se fac la scară industrială și apar niște semne de întrebare de bun simț, pentru unul care privește din exterior problema: - Celulele embrionare colectate provin de la animale crescute în ce fel de condiții? Sînt ele sănătoase? Li se fac teste tuturor puilor și ouălor înainte de a începe faza întîi? Nu cred, e vorba de o producție mare de vaccinuri. - Care e procentul de puritate acceptată pentru ca substanța rezultată să treacă mai departe? Cîte celule și chiar țesuturi animale ajung în seringă? Ce se întîmplă cu organismul ce primește vaccinul în momentul în care un corp străin, viu sau nu, este inserat în mușhii proprii? - Se spune că se fac teste. Pe copiii cui se fac? Nu cred că au oameni-cobai care să facă experimente de acest gen. Apoi, dacă au cumva animale pe care se fac experimente, nu se poate testa toată marfa și rezultatele nu sînt neapărat valabile și în cazul oamenilor. Mai mult, se eșantionează fiole și poate se analizează neinjectîndu-le. Rezultă că restul fiolelor sînt bune dacă unele trec ”testele” cu brio? Deci procesul tehnologic nu-mi inspiră deloc încredere. Aș vrea să văd cu ochii mei fabricile care produc substanțele astea, pe interior. Și să știu dacă angajații care lucrează ”la bandă” își injectează copiii cu produsul final.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai si copiii care se uita de mici la TV au semne de autism, deci nu poate fi numai genetica. Nu putem da vina mereu pe gene. Substantele din ser pot afecta creierul si de acolo apar semnele de autism.
* De unde stim daca un copil este alergic la o substanta din ser? Il vaccinam asa fara sa ii facem ananlizele? Cum se naste cum pac il intepam cu 2 vaccinuri. Parintii au tot dreptul sa refuze, iar medicii si oamenii din jur ar trebui sa le respecte acest drept si sa nu ii mai atace atat. Pana la urma, daca un copil are reactii adverse din cauza unui vaccin, toata responsabilitatea o sa cada pe umerii parintelui, nici medicul si nici oamenii care urla nu o sa ridice un deget. Sunt curioasa, cei care indeamna pe altii la vaccin, ar semna un document in care isi asuma responsabilitatea in cazul in care copilul se imbolnaveste de la vaccin?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Reportajul de la protov postat de ovidiu.b care a relansat discutia e centrata in jurul declaratiilor unui escroc, pardon, "medic" homeopat si a povestii unui altui escroc, Andrew Wakefield.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"most North Americans and Europeans have little memory of a pre-vaccine era where diseases such as mumps and measles — to say nothing of smallpox or polio — were common and often deadly." Dar stai linistit, vor afla in curand. Cu cat antivaccinismul va castiga mai multi adepti, cu atat creste probabilitatea epidemiilor. Si uite asa, li se va improspata memoria care nu o au. Deja exista un trend in acest sens: http://insulaindoielii.wordpress.com...7/antivaccin5/ 1. Rujeola Boală „ușoară”, peste care toți copii trec cu brio, mai puțin unul dintr-o mie care moare. Restul doar suferă, riscă efecte secundare debilizante și uneori rămân orbi. Cifra din 2011 pentru Rujeola: 4.189 de cazuri. Cifra din 2012 pentru Rujeola: 7.450 de cazuri. 2. Rubeola Altă boală pe care unii părinți o caută ca să își infecteze copii în speranța imunității pe viață. Dar ignorând complicațiile mai grave precum encefalitele. poliadenopatiile și posibilitatea de a infecta mame însărcinate. Cifra din 2011 pentru Rubeolă: 3.494 de cazuri Cifra din 2012 pentru Rubeolă: 20.812 de cazuri 3. Rubeola congenitală Nimeni nu are scuze dacă își lasă copilul nevaccinat și infectat cu rubeolă în apropierea unei femei însărcinate. Sigur că rubeola nu e tragică ca si boală dar pentru o viitoare mamă poate deveni o tragedie infiorătoare. Pe lângă posibilul avort spontan, există sansa nașterii unui copil cu deficit de auz, boli de inimă, retard mental. Și desigur există și riscul nașterii unui copil mort așa cum s-a întâmplat în Brașov în 2012 (întâmplător sau nu, orașul de baștină al unei portavoci anti-vaccin). Așa cum am spus anterior, 8 decese evitabile s-au întâmplat în 2012. Cazuri Rubeola congenitală în 2011: ZERO Cazuri Rubeola congenitală în 2012: 55 Nu stiu insa daca va avea vreo unul din cei care vor ramane cu sechele majore sau mai rau, curajul sa recunoasca ca au gresit. Am observat in general un soi de lasitate printre antivaccinisti, cum ziceam intr-o postare anterioara, vad doar o singura fatzeta a responsabilitatii, satisfacuta prin faptul ca nu si-au vaccinat copilul si INCA nu s-a imbolnavit. Inca astept un raspuns vizavi de cealalta fatza a lucrurilor: cum vor reactiona cand se va imbolnavi (cu repercursiuni majore) pentru ca NU l-au vaccinat.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 13.06.2013 at 00:09:19. |
|
||||
|
||||
![]()
Citiți și MODULUL 4.4 – Vaccinuri: Acele cu Otravă. La pagina 122 / 392.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu e lașitate, e curaj. Contrar celor spuse de pediatri, doctori, marile companii, wikipedia șamd, iată că sînt cîțiva care au tupeul să se opună. Vaccinul nu garantează faptul că boala nu va fi făcută. Nu e nici o siguranță. Cum vei reacționa tu dacă va apărea boala chiar și într-o formă mai ușoară, cum susțin producătorii?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
* Citat:
Il lasam sa se imbolnaveasca si ne rugam? Citat:
Ori, dupa cum demonstreaza chiar si acest topic, destui dintre ei care pretind in cunostinta de cauza, nu sunt. Informatiile multora din ei sunt de natura subiectiva, gen reportaj Pro(s)Tv, homeopati, "am auzit ca", etc. Pot sa inteleg ca nu toata lumea are o cultura medicala si poate procesa cantitati mari de informatie, dar de ce nu-si intreaba parintii macar, ca ei au inca memoria vremurilor epidemiilor de poliomelita. Citat:
Daca un copil se imbolnaveste de la o boala pe care o puteai preveni prin vaccinare, ce scuza iti gasesti?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 6 | 15.12.2011 17:54:46 |
666 confuzia secolului | andreicozia | Generalitati | 250 | 04.04.2011 23:51:50 |
Vaccinarea are efecte negative | Iustin32 | Generalitati | 113 | 23.01.2011 16:21:40 |
Pericolul nestiut al vaccinurilor | Iustin32 | Generalitati | 65 | 29.12.2009 22:23:12 |
problema medicala | mathly24 | Generalitati | 8 | 25.09.2007 17:33:38 |
|