![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
De asta cumperi mai bine de la supermarket, eventual doar cu origine Romania, avand un nume si o locatie, si-ar asuma mai putin riscul de a otravi clientii. Sau, cand mergi la piata, iti notezi ce ai cumparat de la cine - din cate stiu sunt obligati sa-si afiseze numele (firma sau pf) la taraba. Citat:
Fructele pot fi stropite, dar stropite prost si se strica - asta nu inseamna ca sunt "bio".
|
||||
|
||||
|
Cred ca o regula generala de bun-simt (asta nu inseamna si validitate 100%) este sa incerci sa manaci legume si fructe locale, in timpul sezonului in care apar in mod normal; adica e vremea cireselor- cirese; a caiselor in Romanai vine ceva mai tarziu; eu imi amintesc ca nici in copilarie nu mancam rosii pana in iulie; daca vrem trufandale tot timpul anului, cum altfel sa le obtinem decat importate-transportate-dezinfectate-chimizate?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mai aveam si noi sere candva dar acum... Si in plus, daca tinem musai, mai avem la dispozitie congelatorul, uscarea, conservele..
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu am stiut ca sunt obligati sa-si afiseze numele dar nici nu am vazut pana acum ceva afisat. Nu se fac controale care sa ii oblige sa puna o placuta cu numele? Voi ce credeti ca este mai bine, sa cumparam din piata sau de la supermarket? Avem oare siguranta ca cele de la supermarket sunt verificate corespunzator si nu au scapat cu vechiul obicei romanesc: spaga? |
|
|
||||
|
||||
|
Un documentar interesant in care ni se prezinta ce mancam in zilele noastre.
http://www.youtube.com/watch?v=7tlVKSpmChk |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Mai sunt catva mici ferme in Ro cat de cat bio, trebuiesc cautate.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 17:05:09 |
| Alternativa la cardurile de sanatate cu cip | antoniap | Generalitati | 1174 | 05.06.2015 12:04:59 |
| Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 13:58:53 |
| 10 aliati pentru sanatate | absolutep0wer | Generalitati | 0 | 25.06.2010 06:09:03 |
| Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 1 | 13.03.2010 20:30:22 |
|
|