![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Miliția: miei. Armata: mielușei. Securitatea: iepurași pufoși. Rămân teroriștii. Și golanii. Pardon, ăștia erau la 13-15 iunie.
|
|||
|
|||
|
Daca vreti sa vorbim serios bine..........
In timpul revolutiei, in privinta atitudinii armatei se poate discuta, insa in privinta atitudinii militiei si securitatii nu este nici un dubiu- nu am ce sa le reprosez: inca din 17-18 decembrie atat securitatea (doar ordinele generalului Iulian Vlad exista in arhive) cat si militia au trecut de partea revolutiei. |
|
|
||||
|
||||
|
Păi ce? Eu am zis altceva?
Și afirm asta cu seriozitatea celui care nu și-a cunoscut cumnatul: a fost ucis în noaptea de 21 spre 22 decembrie 1989 de o rafală de pm. Toată forța armată a RSR din acel moment era cuminte în cazărmi, făcea năniță. Dăcât teroriștii omorau la oameni. Nu asta vrei să zici și tu? Și bietul Iliescu făcea eforturi disperate să-i prindă, chemând oamenii să-l apere. Carne de tun cu alte cuvinte, pentru legitimizarea loviturii lui de stat: "idealurile comunismului au fost întinate de dictator". Mă omule. Tu ești normal la cap?
|
|||
|
|||
|
Aceea rafala de pm cu siguranta nu era trasa de un cadru de militie ori securitate ci de:
-fie elemente diversioniste din strainatate (agenti CIA ori KGB) -fie de armata |
|
|
|||
|
|||
|
Majoritatea victimelor "revolutiei" sunt cu autori cunoscuti, faptic si/sau moral, uneori chiar pana la nume si prenume.
Insa mai toate dosarele au fost clasate, ca "eroare de fapt" si uite asa romanii nu stiu mare lucru despre ce s-a intamplat in '89 desi stiu f. bine cine si de ce a dat arme pana si civililor, cine a hranit psihoza terorista de tip "elefantul in cires", cine a trimis militari "sa ajute" ca in final sa fie ciuruiti de alti militari, etc.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 19.06.2013 at 11:20:59. |
|
|