![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Citisem mai demult pe-aici, pe forum, ca tu esti ateu. Si as avea doua curiozitati (asta, bineinteles, daca nu te superi si daca vrei sa-mi raspunzi):
1. Fiind ateu, sa inteleg ca ceea ce ai scris despre ''testamentul'' parintelui Iustin si despre posibilitatea ca succesorul sau sa fie considerat mare duhovnic in viitor este o ironie (mai ales ca ai pus si ghilimele)? 2. O curiozitate pe care am mai exprimat-o pe acest forum in legatura cu ateii, sectantii, catolicii etc.: de ce citesc si scriu pe un site/forum ortodox? Nu este o intrebare ca o luare la rost ca sa spun asa, este doar o curiozitate, mi-ar placea sa inteleg ce-i determina, ce motivatii interioare-i determina sa faca lucrul asta? De ce-si pierd timpul aici si nu fac ceva conform cu credinta sau necredinta lor, nu se ocupa/preocupa de alte lucruri? Te rog sa ma scuzi daca te-am deranjat cu acest mesaj (poti sa-l ignori daca te deranjeaza). Imi cer scuze, de asemenea, si celorlalti pe care poate ca-i deranjeaza aceste intrebari. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe parintele Iustin! Doamne ajuta tuturor! |
|