Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.06.2013, 08:08:14
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit Cum te afectează pe tine căsătoriile între homosexuali

1. Nu este vorba despre o simplă căsătorie. Dacă ar fi vorba doar despre Ion și Vasile, care vor să se căsătorească, probabil am ajunge la o înțelegere. Nu ar fi nici o problemă dacă doar i-am lăsa pe cei doi să se căsătorească. Însă nu despre asta e vorba. Nu asta e solicitarea activiștilor homosexuali.

Cererea lor este aceea ca noi toți, în societate, să ne modificăm radical definiția și înțelegerea asupra familiei. Să spunem că, de fapt, mama și tata, bărbatul și femeia, soțul și soția nu contează într-o familie.

Am trei copii. Am datoria să îi cresc în așa fel încât să ajungă oameni sănătoși. Nu pot permite nimănui să le spună că sexul lor, băiat sau fată, bărbat și femeie, nu contează într-o familie.

Când activiștii spun că căsătoria homosexuală este la fel de importantă, valoroasă și necesară ca familia mea, acesta este mesajul transmis copiilor mei. Ei spun că sexul lor, bărbat sau femeie, nu e important pentru familie. În felul acesta e afectată familia mea și, ca tată, nu voi permite niciodată asta. Pentru că bărbatul și femeia contează mult prea mult pentru a putea spune că e doar o chestiune de preferință.
Reply With Quote