Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.06.2013, 13:43:47
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel_Ortodox Vezi mesajul
Doamne ajută.
Cum a ajuns Lie în Rai? Oricine este ucis de alt om, ajunge în Rai.
Serios? Deci toti criminalii executati de sistemul american de justitie, ajung in Rai, indiferent ca s-au pocait sau nu.
Talharul de-a stanga, a ajuns si el in Rai, dupa mintea ta, cu toate ca a ramas cinic fatza de Dumnezeu, pana la sfarsit.
Mai sa fie.

Citat:
Citește Patericul, sau în Viețile Sfinților, cele 7 volume mici, în casetă. E plin de exemple.
Vino cu cateva care crezi tu ca-ti sustin convingerile.

Citat:
Măi omule, Aline, am spus deja de 3 ori cred, în topicul ăsta. Ai citit ceva? Sau numai vii arunci cu nerușinare două rînduri, ca vrăjmașul diavol și pleci?
Nici vorba, doar tu vad ca citesti selectiv.
Despre ce te-am intrebat cu Moise, nu sufli un cuvintel.
Se pare ca n-ai ajuns cu tzopaiala prin Scriptura pana acolo.
Mai astept.

Citat:
Repet. NU E FEMEIA TA, soția ta, nu e a ta. Nu e proprietatea ta, e dar dăruită ție de Dumnezeu. Cum și tu nu ești al ei. Ești dar daruit ei de Dumnezeu. Ce faci dacă moare de cancer, sau întrun accident de mașina? Spui că a luato Dumnezeu la El, nu? Dar dacă o i-au păgînii, nu a mai luato Dumnezeu? Dumnezeu îngăduie orice năpastă. Pentru că nu e năpastă. Noi suntem ai Lui. Ne ia cînd vrea El. În orice moment voiește.
Nu, daca erai de fatza, puteai face ceva si ai stat ca un las si fricos si n-ai miscat un deget.

Citat:
Vedem și la dreptul Iov, că au venit "păgînii" și i-au ucis slujnicele și slujnicii pe cîmp, vin "păgînii" și îi ucid și îi fură toate animalele. Vine vînt puternic și dărîmă casa peste copiii lui. Da? Ca apoi să primească întreit tot ce a avut.
Exemplu foarte prost ales.
Ce i s-a intamplat lui Iov, i s-a intamplat cand nu era acasa.
Nu a avut nici o alegere de facut, daca sa se opuna sau nu.

Citat:
Măi omule, înțelegi sau nu înțelegi? Smerește-te! Și nu-ți mai dori să ucizi pe nimeni, că te duci direct în iad. Înțelege. Iubește, omule!
Sectar 100%.
Si o doza de patetica ipocrizie.

Unde am zis eu ca "imi doresc sa ucid pe cineva"?

Iubirea la tine inseamna sa-ti scapi pielea si pe ai tai sa-i lasi de izbeliste.

Citat:
Copiii tăi, nu sunt ai tăi, tu însuți nu ești al tău, omule!
Nu sunt, nu esti dar ce faci cu ei si ce faci cu tine este la mana priceprii tale.

Iar tu, cel plin de ifose "duhovnicesti" nu esti tare priceput la capitolul asta.

Daca vine un hot, ucigas, violator si tu in loc sa te pui intre astia si ai tai o iei la fuga cu pretextul ca "asa a vrut Dumnezeu" vai si amar de tine si pe lumea asta si pe cealalta.

Sa speram ca pana o sa ai femeie si copii o sa-ti vina mintea la cap, ca altfel o sa fie vai si amar de ei.

Citat:
Uite ce spune Scriptura, smintitule:
Omuletz, Scriptura nu este pe post de bata, matalutza esti cel smintit si nu Scriptura pe care o citezi asemeni sectarilor, rupt din context si fara sa pricepi fiind inselat de o falsa duhovnicie de care esti plin pana este cap.

Inca mai astept, poate ajungi si la partea aia de Scriptura in care zice ce facu Moise cand se cobora cu tablele legii si gasi poporul inchinandu-se la vitelul de aur.

Apropo, daca cineva incearca sa te violeze pe tine, tot asa, nu te impotrivesti, stai cumintel ca asa a vrut Dumnezeu si ca nu esti al tau si bla bla?

Last edited by AlinB; 21.06.2013 at 13:46:57.
Reply With Quote