![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Poate va veni si ziua cand oamenii vor intelege ca persoanele alese nu se gasesc intr-un loc, asa cum gasesti painea. "Alesul" este o persoana care se vrea chemata si iubita. Ea nu se vrea cumparata.
Sigur, sunt si cazuri cand multe persoane se vor cumparate. Dar in aceste cazuri, ele nu vor rezista mult, vor fi ca painea dupa multa zile - cu mucegai. Si cu o astfel de paine nu te mai poti hrani. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Doamne ajuta si multa iubire! Last edited by AndruscaCIM; 19.08.2009 at 17:10:09. |
|
|||
|
|||
![]()
ai simtit ceva cand l ai vazut prima data pe respectivul sau ai simtit pe parcurs?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In cazul meu a fost cam asa, am simtit ceva la inceput...ceva ce mi s-a confirmat pe parcurs, deci cam asa s-a format in cazul meu imaginea alesului...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici eu nu-mi gasesc jumatatea si uneori ma cuprinde o stare de tristete si deznadejde. Nu stiu cum si unde sa il caut...iar uneori ma gandesc ca poate o s araman singura toata viata...ce trst, nu?!
|
|
|||
|
|||
![]()
Importanta e masina are mare priza la femei . Ce sa fi baiat muncitor , respectuos , educat , fara masina nu esti om . Poate exagerez insa sunt destule care aplica regula asta.
|
|
||||
|
||||
![]()
Si exista multi baieti care nu ar lua de nevasta o fata fecioara ptr. ca nu are experienta si nu au ce face cu ea.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In prim Adevarul: in primul rand, ideea circula in cercurile "sex4fun", si nu "femeie pentru maritat". Celor care le sta capul la casatorie, iau in considerare multi alti factori (mult mai importanti). In al doilea rand, in cercurile amintite, se stie cele mai fecioare sunt nitel mai greu de corupt (e greu pana prima data, pe urma..) iar astfel de afirmatii sunt menite sa trezeasca complexe in cele "fecioare" dar care vor totusi sa tina pasul cu LUMEA, deci sa le faca sa cedeze mai usor.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cum stii ca el/ea e alesul/a? | florinna01 | Nunta | 209 | 04.07.2013 10:54:25 |
|