Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.06.2013, 22:11:32
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit Sa revenim on-topic, va rog.

Comunismul, acesta e raspunsul meu, mai general. Mai nuantat, si, de fapt, acesta e raspunsul meu mai exact: comunitarism. O sa imi ziceti ca nu e acelasi lucuru. Nu, nu e. Dar, intre capitalismul de azi, care se furiseaza insidios si malefic spre o dictura global de monstruoasa, iar pe plai autohton, satanic de corupta si destructiva, si ce am trait sau perceput multi dintre noi ca fiind orinduire de stinga, pe sistem "bolsevic"/monopartit, aka comunsimul "clasic", prefer comunismul. Chiar unul a la Brejnev, Ceausescu, sau mai ales cum este ACUM in Coreea de Nord. Nu o sa ma obosesc sa va mai expun si motivele. Putin imi pasa de reactiile fatarnic-ironico-dezamagite ale unor colegi de forum sau ale unor oameni din afara forumului, din lumea reala. Nu ma intereseaza ca unii care o duc mult prea bine, si sunt dezamagitor de subiectivi, de incapabili de "auditur et altera pars" vor sari in sus. Ca barbat, imi asum pina la capat ce cred, spun, scriu si fac.
P. S. Stati linistiti, daca, vorba Cuiva, "nu stiti sa cititi semnele vremurilor", nu ne vom prinde la timp, comunismul se va intoarce, fiti siguri. Insa...intr-o forma pe care, poate, nici macar raposatul Kim Il-sung nu si-ar fi dorit-o. Cu siguranta, nici eu...sau oricare alt om rational.

Last edited by Theodore_of_Mopsuestia; 24.06.2013 at 22:21:38.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2013, 22:45:24
tot-Laurentiu's Avatar
tot-Laurentiu tot-Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodore_of_Mopsuestia Vezi mesajul
P. S. Stati linistiti, daca, vorba Cuiva, "nu stiti sa cititi semnele vremurilor", nu ne vom prinde la timp, comunismul se va intoarce, fiti siguri. Insa...intr-o forma pe care, poate, nici macar raposatul Kim Il-sung nu si-ar fi dorit-o. Cu siguranta, nici eu...sau oricare alt om rational.
Pai da, se va intoarce, dupa o mare criza, razboaie si o foamete imensa, va aparea Antihristul ca sa faca "dreptate", pentru inceput, intr-o formula aparent crestina, insa nu in numele lui Dumnezeu ci in numele sau. Deci tot un fel de comunitarism, doar ca nu al crestinilor.

Iar multimile fiind secatuite de ideologiile si politicile de mai 'nainte il vor primi numaidecat cu bratele deschise pe "salvatorul" si "eliberatorul" lor, care sa-i scape de prăpădenia care a venit peste dâmșii.

Last edited by tot-Laurentiu; 24.06.2013 at 22:47:56.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2013, 22:50:55
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodore_of_Mopsuestia Vezi mesajul
semne sunt, de la polithicia corecta a Occidentului pana la cretinisme din acestea:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Venus_Project nu ducem lipsa de propuneri.
Vechi 24.06.2013, 23:09:42
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Ai dreptate, in multe privinte, frate.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2013, 23:50:58
maverick_65 maverick_65 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.09.2012
Locație: Iasi
Implicit Comunismul

Aleg comunismul. Nu stiu cum ar fi aratat Romania in 1990 daca nu ar fi fost si patriotismul lui Ceausescu alaturi de comunism dar, din punctul meu de vedere si tinand cont de ceea ce a fost, inainte de 1990 exista, pe langa altele, ceva foarte important si care nu se prea mai gaseste astazi: bun simt (mai ales in scoala).
Reply With Quote
Vechi 24.06.2013, 23:55:48
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maverick_65 Vezi mesajul
Aleg comunismul. Nu stiu cum ar fi aratat Romania in 1990 daca nu ar fi fost si patriotismul lui Ceausescu alaturi de comunism dar, din punctul meu de vedere si tinand cont de ceea ce a fost, inainte de 1990 exista, pe langa altele, ceva foarte important si care nu se prea mai gaseste astazi: bun simt (mai ales in scoala).
Nu e nevoie sa alegi.
E o dilema stupida.
Difera doar blana lupului.
Vechi 25.06.2013, 09:44:33
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maverick_65 Vezi mesajul
Cita dreptate aveti, stimate coleg!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Casatoria intre cumnati COSMINA Generalitati 18 26.02.2019 02:13:29
Comunism¡? CristArg Generalitati 32 07.01.2011 14:51:01
Socialsim si comunism crestin Stefan500 Generalitati 7 11.10.2010 00:54:10
intre cer si pamant floaredecolt Generalitati 1 31.03.2008 13:24:00
Diferente intre B.O. si B.C. Laurentiu Biserica Romano-Catolica 44 11.12.2007 19:15:09