Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.06.2013, 03:40:08
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Parascheva16 Vezi mesajul
Cunosc tineri in Romania care sunt extraordinari. Mai sunt si tineri care bajbaie, sa zic asa. Cand am zis ca tot ce e romanesc este calcat in picioare, m-am referit mai ales la intelectuali, cei din guvern, mass-media. Avem atatia oameni frumosi si talentati, si din trecut si din prezent, si nu sunt promovati, ca deh, sunt romani. Si daca e romanesc, nu e bun. Incarcam sa imitam tot ce vedem noi prin Occident si nu e bine asta. Nu cred ca romanii ar trebui sa copieze sistemele din Occident.

Ma uimeste o chestiune. Romanii din disapora nu sunt uniti deloc. De bine de rau, in Romania mai sunt comunitati mai gasesti pe cineva, dar in disapora e jale. Nu ne ajutam intre noi, nu formam comunitati, multi nici nu spun ca sunt romani altor romani, se prefac ca nu inteleg romana etc. Si ma uit la alte natii: chinezi, filipinezi, greci, rusi, spanioli, italieni..sunt uniti si se ajuta. Foarte trist.

In fine. E un subiect ptr. alt topic.
Luati din Occident tot ce e prost incepand de la cei de sus, nu stiu unde traiesti de te plangi ca nu sint romanii uniti. Eu nu am parerea asta cunosc comnunitati puternice si care se ajuta. Din experienta mea iti spun ca toate natiile au problemele lor se cearta se barfesc si asa mai departe, m-am lamurit in 27 de ani in America.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote