![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc Horatiu. Foarte util ce mi-ai scris. Da, dragostea e oarba, fara indoiala.
Raspuns Ekaterina: Sunt de acord cu ce ati spus. Nu o sa insist.Asta e viata. Multumesc! Raspuns AlinB: Hm, sper sa invat din aceasta experienta si sa ma ajute sa devin mai intelept. Raspuns fallen: Sper sa nu fi citit mesajele mele si de asta sa nu va lase. Oricum tipul acela e clar ca se ocupa cu asta, e semi-profesionist. Merge pe principiul fete bune,credincioase,cuminti la manastiri si acolo are tot felul de revelatii . Si mai stiu baieti care fac asa. Unii studenti de la teologie in ultimii ani isi cauta neveste disperati si cei ce au depasit o anumita varsta. Oricum in principal e vina ei pt ca a acceptat.Eu cred ca un cuplu trebuie sa fie unit si sa mearga impreuna in excursii,pelerinaje cu pretul unor compromisuri. Mie mi se pare si acum totul parca desprins din filme.Nu-mi vine sa cred ca mi s-a putut intampla asa ceva cu o persoana care nu parea acest gen si cu atat mai putin la manastiri in pelerinaj. |
|