![]() |
![]() |
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Te-ai dezumflat asa repede, ultima sfaraiala? Citat:
Dar din cate vad, pe scremi pe nu stiu cate topice sa promovezi secta ta cipofobica in numele Sfintilor a unor oameni cu viata imbunatatita,. etc. in timp ce nu te sfiesti sa dai cu bata in ei, atunci cand alte opinii ale lor nu-ti convin, cum ai facut cu parintele Iustin de exemplu care l-ai facut fricos iar din ascultare ai facut o anti-virtute doar pentru ca a fost impotriva promovarii unui personaj indoielnic care tu si cealalta persoana cu "formatoare de opinii" v-a fost duhovnic, se pare. Interesant cum se leaga lucrurile. Tocmai am scris ceva despre psihologia de inversiune celeilalte "formatoare de opinii" cum ii zici tu, de aici de pe forum. Cu alte cuvinte este tehnica: plaseaza-ti vina asupra adversarului tau Eu sa formez opinii? Eu care am deschis nu stiu cate topice in care incerc sa induc ceva? Aaa, nu, voi sunteti care stati impotriva. Apropo, ati urmat aceleasi cursuri? Citat:
Citat:
Nu pentru tine scriu, dar trebuie sa recunosc ca ma amuza nitelus unele din scremetele, pardon, postarile tale, ca asta de exemplu, in care ne arati ca-ti vezi eforturile zadarnicite. Citat: