![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Biserica noastra ortodoxa a inceput sa fie fara atitudine de mai mult timp si noi asa zisii credinciosi nu am ajutat cu nimic la asta desi se zice ca am fi un popor de crestini,problema copiilor orfani si a celor maltratati,terorizati de parinti este o boala a sistemului social bolnav din care facem parte si la care participam cu totii si pe care il imbolnavim zilnic prin actiunile noastre ca sa nu mai zic prin neactiunile noastre(asa vad eu adevarul iertare daca gresesc).
Problema Romaniei este mult mai profunda si mai generalizata,ma gindesc cu frica si ma apuca groaza cind ma gindesc la problemele acestei tari care nu are nici un domeniu fara probleme,care are un popor care este inert si fara actiune pt.care legile sunt facute doar pt. a fi incalcate inclusiv cele 10 porunci pe care unii dintre noi avem curajul de a le subintelege si modela dupa placerea nostra,un popor care are peste 75% din populatie la limita subzistentei(si ni se pare ca suntem milosi cind dam 5 lei pomana sau o paine unui necajit),un popor crestin cu o Biserica care accepta tot ce i se ordona(politic si financiar),noroc ca avem manastirile si o mana de adevarati credinciosi prin ele si cei citiva pustnici care se roaga pt.noi si se mai lupta cu mai marii B.O.care va fi nevoita sa accepte si homosexualii si toate aberatiile care se pot imagina,numai pt.a construi ce au ei de construit(o sa ne mantuim contra cost toti la Catedrala Nemuririi Neamului sau cum so chema). Sa inchei in topicul acestui thread,eu cred ca homosexualii vor fi acceptati si vor avea drepturi depline inclusiv sa adopte copii,peste un timp vor fi acceptati si casatoriti si de B.O.,,care nu va putea incalca drepturile omului''(sper sincer sa nu fie asa!)dar cam incolo se indrepta(parerea mea imi cer iertare sper sa gresesc),noi,,poporul'' vom face galagie pe forumuri, vom stringe semnaturi, citiva vom iesi in strada degeaba cum am mai iesit(ex cind il dadea strada jos pe basescu si 99,99% privea la televizor dar ,,erau'' cu sufletul linga cei din strada ca de au locuri de munca au copii au familii si iresponsabilii din strada nu,ei erau cei,,responsabili'') si apoi vom accepta tacit tot ce ne vor impune cei ce au de impus. Sa ne ierte Dumnezeu greselile si prostia noastra sa fim mai retinuti si sa ne rugam macar pt.poporul asta amarit si incercat! |
|