![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ihi. E un bun vazator, dar asa cum e chiorul pentru orbi. :)
Cu scuzele de rigoare. :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca, din pdv-ul tau si al altora de vedere, expimat sau doar intuit, eu am aruncat si copilul din albie, cu apa murdara cu tot, asta e altceva, e o decizie ce mi-o asum. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Aveti voi ce aveti cu asumarea asta, suna cam nitel fatidic si sinucigas dar va agatati de ea ca inecatul de pai.
|
|||
|
|||
![]()
Probabil Aline ca ne lipseste un gram de imaginatie populara si o oarecare tendinta de a merge cumva doi pasi inapoi si unu in fata,coplestiti de eterne intrebari existentiale:,,unde sa ne mai ascundem cand fugim de noi?in jur este pace,nu-mi place,in suflet port un razboi.Sunt un salbatic intr-o lume civilizata cu forta si nu sunt genul sa va car torta...gandesc la rece cand inima fierbe,sunt un intrus,din propria mea lume ma simt exclus,plec departe".Iti place mai mult confesiunea asta pe post de balada hip-hop pt fiul risipitor?Nu fi precum fratele care ramine acasa,du-te dupa el daca vrei minuni :)
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 23.08.2013 at 00:07:22. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Pe mine nimic important Aline dar ziceam sa pun ceva mai dramatic ca sa nu parem sinucigasi :) macar sa avem un fel de aura de rebeli fara cauza,un fel de final in care eroul principal dispare la orizont intr-un apus rosu.Speram sa-mi apreciezi efortul cinematografic dar se pare ca am esuat complet si previzibil :) Serios vorbind acum.Am avut sansa sa vizitez Manastirea Sfantul Sava,din Pustiul Iudeii,Marea Lavra a Sfantului Sava.Am cunoscut acolo un calugar roman,intre doua varste.Am stat cu el pe mica terasa de unde se vede defileul si a povestit foarte multe lucruri fascinante din istoria manastirii,miracole sau intamplari normale.Si pe unele si pe altele le povestea cu un fel de sfiala,de sfanta discretie,sobru si totusi tainic,nimic bigot sau exaltat.Avea un echilibru foarte frumos in gandire,nu incerca sa te impresioneze cu statutul lui si nici nu te descosea curios.Frumos suflet,iconic as spune.In spusele lui minunile parca isi regaseau simplitatea lor fireasca,neavand nevoie de ornamente,frumoase prin puritatea si naturaletea lor.Puteai sa le accepti sau nu dar nu te tragea inima sa le diseci,nu exista o avalansa a detaliilor care te tenta spre asa ceva.Mi-a parut bine ca l-am cunoscut,parea apartinand acelui loc dintotdeauna.Era o minune de om... :)
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 23.08.2013 at 00:39:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|