![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi pare foarte rau pentru ce se intampla..
Poate ca ar fi bine daca ne-am strage mai multi si ne-am ruga in acelasi timp, fiecare pe unde e, pentru sufletul acesti fetite dar si pentru parintii ei... |
|
||||
|
||||
![]()
Sf Nectarie vindecatorul bolnavilor alearga la acest copil nevinovat Daniela si ajut-o sa se vindece ca tu ai vindecat multime de oameni,si ajuta acesti parinti sa treaca prin durerea lor.
|
|||
|
|||
![]()
Parintii au chemat un preot sa o impartaseasca?
|
|||
|
|||
![]()
Din pacate ei sunt in ITALIA si nu mai stiu exact ce se mai intampla mi-au lasat acest mesaj. Imi e frica sa ii intreb azi ce se mai intampla cu micuta.
Este prietena de joaca a unei fetite sarace (aceeasi pe care am cerut ajutor hainute pentru ea si fratiorul ei ). Ea si-a licitat toate jucariile iar banii i-a donat parintilor micutei Danela. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai daca vrei sa faci efectiv tu, ceva bun pentru acest copil, asta ar trebui sa discuti cu parintii despre asta, pentru ca asa cum e situatia se pare ca asta e cel mai urgent lucru care trebuie facut.
Este la varsta la care inclusiv copiii trebuie sa se spovedeasca si n-ar fi rau sa faca lucrul asta daca se poate si daca nu, macar sa se impartaseasca (daca e constienta). Daca parintii nu sunt credinciosi, atunci e trist si mare lucru nu e de facut, dar macar poti sa incerci, pentru ca prea mult timp nu prea are si un preot ortodox in Italia.. mai greu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai ca mama fetei nu ne raspundem si speram sa nu fie mai grav |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din ce ai spus tu pana acum, e o chestiune de zile..