Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.08.2013, 20:37:03
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.11.2012
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit off topic...

Citat:
În prealabil postat de VladCat Vezi mesajul
Cred că ai făcut o greșeală că ai postat aici o problemă atât de importantă. Într-adevăr de multe ori nu avem pe cine să întrebăm în viața reală și simțim mare nevoie de a primi un sfat....însă aici pe forum, oricine se consideră ortodox, poate să vină și să iți spună tot felul de bălării. Iar tu fiind într-o stare a sufletului nu tocmai limpede, dacă aceste bălării sunt ambalate suficient de bine, s-ar putea să te lași influențată de ele într-o decizie ale cărei consecințe pentru viața ta pământească și veșnică nu le cunoști.
Eu nu pot ști ce trebuie să faci și nu îmi permit să sugerez vreo direcție. Sugerez doar că ar trebui să te gândești foarte serios dacă voia lui Dumnezeu ți se poate descoperi în chip negreșalnic prin mesajele noastre, ale celor de pe forum. Asta desigur, plecând de la premiza că tu dorești cu inimă sinceră să afli care e voia lui Dumnezeu.
VladCat,
Toti cei care postam aici ne asumam niste riscuri, cum ar fi: sa fim luati in ras, sa ne facem de ras, sa pierdem timpul, sa mai facem careva pacate in plus, etc.
Toti cei care postam aici ne dorim ceva: sa aflam ceea ce nu stim, sa facem ceva ce n-am mai facut, sa ne vada altii ce destepti suntem, sa vedem noi cat de destepti pot fii altii, etc
Toti cei care postam aici obtinem ceva: suntem luati in ras, ne facem de ras, ne pierdem timpul si ne agonisim cateva pacate in plus.
Si nici macar nu aflam ceva ce nu stiam, nici nu facem ceva ce n-am mai facut, n-a vazut nimeni cat de destepti suntem, si nici prea destepti nu i-am vazut pe ceilalti printre balariile lor.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Diferenta de varsta intr-o relatie! marius007 Generalitati 98 11.05.2018 22:19:20
Ce credeti despre diferenta de varsta? Sonrisa Nunta 117 29.03.2013 18:42:18
Diferenta intre Paraclis si Acatist andrutza151 Rugaciuni 2 03.03.2011 10:18:18
Inselarea intre soti ionut12 Generalitati 5 25.11.2010 13:46:46
Diferenta de varsta Anisia Nunta 18 31.05.2010 16:55:30