![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ioane, iar esti in perioada in care sari calul? :)
|
||||
|
||||
![]()
Ba eu cred ca Ioan are dreptate, fata si-a luat talpasita iar userii duc discutii in contradictoriu, fac presupuneri, etc. S-ar putea sa mai scrie la un moment dat cateva vorbe sa alimenteze telenovela.
„Nimic nu costă mai mult decât neștiința.“ Grigore Moisil Last edited by andrei_elena; 27.08.2013 at 12:16:56. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ce sa ofensezi gratuit o persoana? Doar in baza unor suspiciuni, paranoia? Nici macar nu e o problema indecenta, daca ar fi fost, topicul era sters, cum s-a mai intamplat. Tu vezi doar certuri, eu vad ca de la problema initiala s-a ajuns la dezbaterea unor idei interesante si poate utile si altora: 1. Duhovnicul este sau nu obligat sa fie sincer cu ucenicii? Poate oferi pretexte in loc de motive, este corect? 2. Duhovnicul poate fi influentat, subiectiv? Poate fi schimbat atunci cand ia decizii care nu le consideri corecte? (s-a mai discutat) 3. Un copil poate avea mai mult de o mama? 4. Cand binecuvantarea parintilor e absolut necesara? (s-a mai discutat) 5. Este corect sa condamni un barbat doar pentru ca a mai fost casatorit (si nici macar nu e divortat!)? etc.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Stai linistita, important e sa constientizezi problema, pe urma cauti sa indrepti situatia.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu ce sunt astea, dar evident tu stii mai multe pe domeniul asta asa ca te las la mana ta (aia care tine telecomanda) :)
|
|||
|
|||
![]()
Nu mi-am luat talpasita...s-au intamplat multe de atunci si nici in clipa de fata nu stiu cum sa incep sa explic ca sa fiu inteleasa. Ca de multe ori nici eu nu ma mai inteleg pe mine. Iar daca credeti ca e o poveste inventata...nu am cum sa dovedesc contrariul si nici nu mi-as dori pentru ca nu as rezolva nimic.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum sunt casatoriti, au si un copil, dar mama tot nu s-a obisnuit cu ideea. Citat:
Citat:
Dar pe el il cunoaste? S-a obosit sa-l cunoasca? El este credincios? Frecventeaza biserica? Are duhovnic? Citat:
Pentru cununie e suficient un singur preot, nu 7 ca doar nu e Sfantul Maslu. Pai ce, daca te casatoresti cu unul care n-a mai fost casatorit, cu ala nu pot aparea divergente? Iti da cineva garantii in acest sens? Daca nici nu s-a obosit sa-l cunoasca, de ce da verdicte din astea?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar n-ai in jurul tau destule exemple care iti demonstreaza cat de stupida este aceasta presupunere? In cazul asta, ar trebui sa ne casatorim doar cu rudele ca deh, sange strain inseamna neintelegeri.. Citat:
Rau este cand te indragostesti fara sa ai motive bune pentru asta.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 31.12.2013 at 14:20:29. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Diferenta de varsta intr-o relatie! | marius007 | Generalitati | 98 | 11.05.2018 22:19:20 |
Ce credeti despre diferenta de varsta? | Sonrisa | Nunta | 117 | 29.03.2013 18:42:18 |
Diferenta intre Paraclis si Acatist | andrutza151 | Rugaciuni | 2 | 03.03.2011 10:18:18 |
Inselarea intre soti | ionut12 | Generalitati | 5 | 25.11.2010 13:46:46 |
Diferenta de varsta | Anisia | Nunta | 18 | 31.05.2010 16:55:30 |
|