![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru copil. Nu am auzit sa alpatezi un copil pana la 2 ani . |
|
|||
|
|||
![]()
Prea multa autoritate acordata cuiva care NU a fost, inca cel putin, canonizat. Un bun amic de-al meu, ortodox practicant, il defineste scurt ca vrajitor. Si, oricum, "chiar" sfintii fac greseli. Deci...
|
|
|||
|
|||
![]()
Asenie Boca - vrajitor? Ia vezi ca intreci masura. Acri mai sunt strugurii mantuirii!
|
|
|||
|
|||
![]()
Are si prietenul lui o opinie, si daca ii place ideea e mai usor sa o exprime asa decat sa-si asume riscuri administrative exprinmand-o ca pe o opinie persoanala, nu? :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu oricum nu mai cred in sfinti, deci... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Numai Dummnezeu e in masura sa stie cat mai am de maturat in propria ograda si cati serpi imi mai otravesc sufletul. Cautand raspunsuri pentru problemele in discutie, incerc sa-mi raspund si mie. Numai Dumnezeu stie starea sufletelor plecate la El. Despre cei plecati, daca nu putem spune ceva de bine, mai bine sa nu spunem nimic, caci nu stim relatia tainica a lor cu Dumnezeu. Nu stim pocainta lor, nu stim cat i-a iertat Dumnezeu si cat i-a promovat in ierarhia ingerilor. Daca avem unele indicii care ne indreptatesc sa le cerem ajutorul, ca unor placuti ai Sai, o facem tot spre slava lui Dumnezeu Care astfel ii miluieste pe cei care fac voia Sa. Mantuire! |
|
|||
|
|||
![]()
Stiind care e atmosfera pe forum si specificul lui, ar fi fost mai bine sa te retii sa o exprimi.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exista si acum persoane care manifesta precocitate sexuala si mai taziu patima desfraului. El a dat o explicatie pt aceste apucaturi. Ma intreb ce se va intampla cand va fi canonizat ,daca mai zice cineva ceva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce faci tu ca parinte dpdv educativ cu asta e de fapt problema, si realitatea jalnica este ca desi multi parinti sunt indopati cu sfaturi relativ bune, tot ce stiu este sa impinga lucrurile la extrem punand in locul a ceea ce este gresit (daca ar fi dus la extrem) o trauma sau/si o minciuna. Citat:
Daca Stefan cel Mare (si Sfant) a fost canonizat, nu inseamna ca e ok sa omori oameni la betie sau sa-ti iei mai multe femei.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu eu am pus problema canonizarii .Eu am parerea mea despre par.Arsenie Boca indiferent daca e sau nu canonizat ,ma refeream la ce a spus Theodor,poate el capata incredere in parintele dupa ce va fi canonizat. Last edited by anita; 28.08.2013 at 15:35:58. |
|