![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Proiectul ăsta nenorocit arată clar nivelul de corupție din țara noastră. Arată clar că toată clasa politică este o apă și-un pământ: niște nemernici (să mă ierte Dumnezeu!) fără scupule, începând de la psd, udmr, pnl și cine or mai fi. Împreună cu idolul femeilor la menopauză, Băsescu, ajungând la idolul chiulangiilor și repetenților, Antonescu.
În ciuda acestor fapte, sau tocmai de aceea, să-I mulțumim lui Dumnezeu pentru conducătorii pe care-i avem și să ne rugăm Lui să le dea, măcar în ceasul al 12-lea, gândul cel bun pentru ȚARĂ, nu numai pentru ei și clica lor. Doamne ajută!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Cu prima-s de acord, cu celelalte mai ușureanu!
|
|||
|
|||
![]()
Repet: FARA victime. Nici macar dintre conducatorii companiei sau cozile lor de topor. Doar bulit sculele si galeriile, permanent, facind exploatarea imposibila.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este dureros ce se intampla si mai ales ca se incalca orice libertate, se actioneaza miseleste. Imi pare nespus de rau ca nu luam o atitudine ca popor in fata acestui dezastru si ne lasam pacaliti de modul in care actioneaza clasa politica. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Clasa politica merita demult exterminata. Fizic si total, cu familiile lor parazitare si "oamenii de casa" cu tot. Iar averile distruse, sau impartite intyre saracii acestei tari si lumi. Dar: majoritatea omanilor se simt orfani daca li se spune "a cazut guvernul"; "economia se parabuseste", "cine o sa ne coinduca?". Suntem o specie neotenica: mai mult larve, forme juvenile, decit adulti si maturi. De fapt, societatea NU e mama colectiva dupa care subconstientul nostru, care inca ne crede adunati tot clanul de oameni Cro-Magnon in fundul pesterii, cu seful si samanul linga noi, tinjeste. De fapt, societatea capitalista e femeia-demon, vrajitoarea cea rea, o raksha fara nume si cu multe identitati. Asta e drama: credem ca nu putem trai fara cei ce ne fura/mint/ucid. Ce isi poate dori mai mult un politician de la mase? Sau un ucigas in serie de la victime? De fapt, politician roman si criminal psihopat sunt notiuni intersanjabile. Vedem cu ochii nostri aceasta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A doua Rosia Montana: Gazul de sist, este dat lui Rockefeller | Laura19 | Generalitati | 32 | 03.01.2014 23:58:46 |
Valoarea celorlalte metale rare de la Rosia Montana | Laura19 | Generalitati | 74 | 24.10.2013 01:16:36 |
proiectul Rosia Montana,ne intoarcem iar la daramarea si stramutarea de Biserici? | mihailt | Generalitati | 4 | 15.01.2011 13:41:10 |
despre cimitire | iulian_vlc | Generalitati | 4 | 15.03.2009 20:17:51 |
Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire | ionut_marcel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 20.10.2006 18:15:57 |
|