Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.09.2013, 22:19:56
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Deci sa inteleg din ce ati scris, ca nu doriti moartea cainilor agresivi. Si ce propuneti in cazul cainilor care au omorat acel copil. Sa fie trimisi in strada sa mai omoare si alti copii?
Mai intai ca in acel caz am inteles ca exista un complex de imprejurari. Copiii se afla departe de bunica, undeva pe un loc privat. Nimeni nu a auzit cand a tipat, daca auzea cineva si intervenea imediat, putea fi poate salvat. Am inteles ca a fost muscat timp indelungat, au fost multe muscaturi.
Nu stiu nici eu si nici voi, ce a fost acolo cu adevarat. Cum a ajuns acel caine sa muste copilul.

Am incercat sa intru pe link-ul pus, care nu functioneaza, sa citesc ce a spus femeia aceea caruia i-a apartinut cainele.
N-am inteles situatia. A fost cainele a cuiva? A fost adoptat de cineva si apoi lasat iar pe strada?

Inteleg ca sunt mai mult vinovati aici.

Sigur ca ma cutremur si imi pare rau de copil, de fapt de amandoi, ca si cel ramas este traumatizat pe viata.

Singurul lucru pe care pot sa-l raspund ca nu trebuie lasati cainii in strada.
Mai multe nu stiu. Nu stiu ce a fost acolo, cine este vinovat.
Nu stiu de ce cainii sunt/devin agresivi, de ce musca, de ce stau flamanzi pe strada, dar nici sa nu fie hraniti. Cineva spunea mai sus ca musca si masini de foame. Pai de aia or fi agresivi. Nu stiu eu.
De ce ma invinovatiti pe mine acum?

O.K. Daca altceva nu se poate face, atunci omorati-i, faceti ce vreti.
Eu am incheiat discutia. Omorati-i si fiti fericiti.
Vechi 03.09.2013, 22:22:07
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Citeva lovituri de nunceag peste mecla, uter si sale, si apoi lasata peste noapte intr-un tarc cu caini. Garantat ca devine brusc lucida si iubitoare de semeni a doua zi dimineata. Desigur, daca o mai apuca. Nu ca ar fi o mare paguba de o idioata criminala din culpa.
Uite, de asta iubesc eu justitia medievala: pentru ca erau pedepse infamante, publice si cumva personalizate pe vina si vinovat. Era o justitie VIE. Si ma refer la tot evul mediu, nu doar la partea ortodoxa sau catolica, sau protestanta, sau in genere euro-crestina de atunci. Nu. Era o intelegere mai naturala a relatiei sacre dintre Facator, fiinta muritoare si Dreptate. Nu ca in justitia burgheza de acum, rece, clonata, idioata si profund ipocrita si manipulativa politic.
Dumnezeu sa il odihneasca in Rai pe bietul puiut ucis de haite!
P. S. Nu imi sariti in cap, va rog. Cineva care zice de moartea, si ce moarte! a unui copil "asta a fost", merita exact ce am zis eu.
Cred ca asta ar merita, sa fie inchisa intr-un tarc cu caini fiorosi, sa simta si ea ce a simtit acel copil, altfel nu va invata in veci nimic! Justitia este asa cum spuneti!
Reply With Quote
Vechi 03.09.2013, 22:30:08
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.11.2012
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
Brasov. Haite de caini ataca fermele.Cum explica veterinarii ca maidanezii s-au transformat in fiare

http://stirileprotv.ro/stiri/actuali...r-o-ferma.html

https://www.facebook.com/pages/Susti...53534691376562

Băsescu cere eutanasierea câinilor maidanezi neadoptați
http://www.cotidianul.ro/basescu-cer...danezi-221639/

"Fac apel la Guvern, pentru că administrațiile locale sunt cu mâinile legate de legislația în vigoare, fac apel la Guvern să emită o ordonanță de urgență prin care să stabilească un termen scurt sau rezonabil în care iubitorii de câini să ia câinii maidanezi acasă, să-i țină în țarcul lor, după care cei care nu au fost adoptați de iubitorii de câini să fie imediat eutanasiați", a afirmat Traian Băsescu.

Acesta a mai afirmat că rezultatul actualei legislații care vizează castrarea și îngrijirea câinilor s-a dovedit un eșec. "Nu trebuie să mai așteptăm să mai moară un copil. Nu putem pune câinii mai presus de oameni, mai presus de copii (...) Sunt revoltat de demagogia legată de iubitorii de câini", a mai spus Traian Băsescu, care a mai menționat că el are acasă cinci câini.

"Acum vă iau într-un microbuz și vă duc la mine acasă. Am cinci câini, trei de pe stradă. (...) Cazul copilului nu ne mai lasă să așteptăm (...) Castrarea câinelui nu-i scoate dinții", a spus Băsescu.
Pe noi, brasovenii, in afara de caini ne mai cotropesc si ursii gunoieri. Si pe acestia chiar nu este voie sa-i omori.
Oare nu vrea nimeni, nici un iubitor de animale, sa adopte un urs sau doi?

Castrarea cainilor vagabonzi ar fi fost o solutie buna pentru scaderea numarului lor dar nu a fost aplicata cinstit. S-au alocat bani pentru asta, banii au fost incasati de diverse centre veterinare, cainii au fost adunati dar nu au fost castrati ci li s-au dat drumul precum erau mai inainte, fertili si vigurosi.
Zic eu ca eutanasierea e mai eficienta si nici nu doare precum castrarea
Reply With Quote
Vechi 03.09.2013, 22:30:22
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Mai intai ca in acel caz am inteles ca exista un complex de imprejurari. Copiii se afla departe de bunica, undeva pe un loc privat. Nimeni nu a auzit cand a tipat, daca auzea cineva si intervenea imediat, putea fi poate salvat. Am inteles ca a fost muscat timp indelungat, au fost multe muscaturi.
Nu stiu nici eu si nici voi, ce a fost acolo cu adevarat. Cum a ajuns acel caine sa muste copilul.

Am incercat sa intru pe link-ul pus, care nu functioneaza, sa citesc ce a spus femeia aceea caruia i-a apartinut cainele.
N-am inteles situatia. A fost cainele a cuiva? A fost adoptat de cineva si apoi lasat iar pe strada?

Sigur ca ma cutremur si imi pare rau de copil, de fapt de amandoi, ca si cel ramas este traumatizat pe viata.

Nu stiu de ce cainii sunt/devin agresivi, de ce musca, de ce stau flamanzi pe strada, dar nici sa nu fie hraniti. Cineva spunea mai sus ca musca si masini de foame. Pai de aia or fi agresivi. Nu stiu eu.

Nu stiu, dar sincer nu mi se par eok sa stea in adaposturi platite din taxe caini agresivi, care pe deasupra au si omorat oameni. Sa tinem cainii criminali in tarc ca sa ce? Sa omoare si ingrijitorii? Fondurile s-ar da mai bine copiilor sarmani decat cainilor agresivi, plus ca nu e moral sa mai hranesti un caine dupa ce a omorat un om.
Reply With Quote
Vechi 03.09.2013, 22:36:18
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Mie mi se pare ca acest caz, caruia ii inteleg gravitatea, este intors de presa pe toate partile ca sa se abata atentia de la un eveniment national ultra-important - cazul Rosia Montana. Ma gandesc ca daca s-ar face referendum si pentru eutanasierea cainilor vagabonzi, s-ar stabili pragul necesar.

Nu stiu de ce nu ma mira, dar cainele care l-a ucis pe copil ar fi fost sterilizat si microcipat de catre un ONG. Probabil ca fusese adoptat de un "iubitor de animale" care i-ar fi dat apoi drumul pe strada ...
Nu te ingrijora, se va relua si cazul Rosia Montana cand va fi nevoie sa ne abata atentia de la ceva si mai si...
Duminica, a avut loc la Brasov, in fata prefecturii o timida si anemica manifestatie pro Rosia Montana.
Reply With Quote
Vechi 03.09.2013, 22:39:54
Jamaica Jamaica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

un ursulet as adopta eu , si l-as plimba in lesa prin parc ca sa nu se mai ia cainii de mine
Vechi 03.09.2013, 22:40:39
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Deci sa inteleg din ce ati scris, ca nu doriti moartea cainilor agresivi. Si ce propuneti in cazul cainilor care au omorat acel copil. Sa fie trimisi in strada sa mai omoare si alti copii?
Calmati-va doamna si nu mai faceti apel la emotii ,incercati putina logica!
Cazuri de acest gen nu sunt intalnite pe strada ci intotdeauna in spatii private unde intrusii sunt grav atacati.
Sarmanul copil din lipsa de grija si supraveghere a ajuns in acel loc interzis si nici macar nu a putut fi salvat pt ca persoana care era cu ei nu era in vecinatate.
Cainii care apara o proprietate sunt extrem de violenti(de aceea nu este o idee buna sa-i hranim si sa-I lasam la bloc deoarece in timp dezvolta acest instinct vizavi de toti cei care nu locuiesc in zona respectiva).
Cum spunea si Pelerinul ,adevarata iubire de animale nu consta in a le arunca resturi de mancare la bloc si a-i lasa sa se impuieze si sa se imbolnaveasca ci a face ceva efectiv pentru ei:controlul inmultirii si plasanentul lor.

Aici la comentat in anonimat sunteti foarte productiva si feroce ,permiteti-mi sa va intreb daca ati facut ceva constructiv in viata dvs pt acesti caini de pe strada,ca ei sa nu mai existe in strada????
Ati incercat sa plasati unii de la bloc ? Poate ati castrat niste catele atunci? Pe banii dvs si le-ati gazduit in casa pana la refacere completa apoi le-ati gasit stapani?Cate ore ati petrecut cu aceasta problema spinoasa???
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 03.09.2013, 22:42:39
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jamaica Vezi mesajul
un ursulet as adopta eu , si l-as plimba in lesa prin parc ca sa nu se mai ia cainii de mine
Foarte buna ideia! :)
Reply With Quote
Vechi 03.09.2013, 22:44:45
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mena59 Vezi mesajul
Pe noi, brasovenii, in afara de caini ne mai cotropesc si ursii gunoieri. Si pe acestia chiar nu este voie sa-i omori.
Oare nu vrea nimeni, nici un iubitor de animale, sa adopte un urs sau doi?

Castrarea cainilor vagabonzi ar fi fost o solutie buna pentru scaderea numarului lor dar nu a fost aplicata cinstit. S-au alocat bani pentru asta, banii au fost incasati de diverse centre veterinare, cainii au fost adunati dar nu au fost castrati ci li s-au dat drumul precum erau mai inainte, fertili si vigurosi.
Zic eu ca eutanasierea e mai eficienta si nici nu doare precum castrarea
Doamna, aveti dreptate. Stiti de ce nu e voie sa fie ucisi gratuit ursii de romani cinde se apara? Pentru ca ii omoara pe bani multi gunoaiele de occidentali. Noi, rumanii, nu avem singe in vene. Daca am avea, am simti spiritul unei legi; o lege nedreapta e lege prin compilarea ei ticaloasa, votarea ei furisa si impunerea ei cu forta.
Reply With Quote
Vechi 03.09.2013, 22:49:05
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul

Nu va invinovatesc, discutam. Nu trebuie sa va suparati sa luati totul personal. Iertare daca v-am suparat.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor florin.oltean75 Generalitati 121 16.01.2012 11:43:36