![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu nici eu si nici voi, ce a fost acolo cu adevarat. Cum a ajuns acel caine sa muste copilul. Am incercat sa intru pe link-ul pus, care nu functioneaza, sa citesc ce a spus femeia aceea caruia i-a apartinut cainele. N-am inteles situatia. A fost cainele a cuiva? A fost adoptat de cineva si apoi lasat iar pe strada? Inteleg ca sunt mai mult vinovati aici. Sigur ca ma cutremur si imi pare rau de copil, de fapt de amandoi, ca si cel ramas este traumatizat pe viata. Singurul lucru pe care pot sa-l raspund ca nu trebuie lasati cainii in strada. Mai multe nu stiu. Nu stiu ce a fost acolo, cine este vinovat. Nu stiu de ce cainii sunt/devin agresivi, de ce musca, de ce stau flamanzi pe strada, dar nici sa nu fie hraniti. Cineva spunea mai sus ca musca si masini de foame. Pai de aia or fi agresivi. Nu stiu eu. De ce ma invinovatiti pe mine acum? O.K. Daca altceva nu se poate face, atunci omorati-i, faceti ce vreti. Eu am incheiat discutia. Omorati-i si fiti fericiti.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oare nu vrea nimeni, nici un iubitor de animale, sa adopte un urs sau doi? Castrarea cainilor vagabonzi ar fi fost o solutie buna pentru scaderea numarului lor dar nu a fost aplicata cinstit. S-au alocat bani pentru asta, banii au fost incasati de diverse centre veterinare, cainii au fost adunati dar nu au fost castrati ci li s-au dat drumul precum erau mai inainte, fertili si vigurosi. Zic eu ca eutanasierea e mai eficienta si nici nu doare precum castrarea ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Duminica, a avut loc la Brasov, in fata prefecturii o timida si anemica manifestatie pro Rosia Montana. |
|
|||
|
|||
![]()
un ursulet as adopta eu , si l-as plimba in lesa prin parc ca sa nu se mai ia cainii de mine
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cazuri de acest gen nu sunt intalnite pe strada ci intotdeauna in spatii private unde intrusii sunt grav atacati. Sarmanul copil din lipsa de grija si supraveghere a ajuns in acel loc interzis si nici macar nu a putut fi salvat pt ca persoana care era cu ei nu era in vecinatate. Cainii care apara o proprietate sunt extrem de violenti(de aceea nu este o idee buna sa-i hranim si sa-I lasam la bloc deoarece in timp dezvolta acest instinct vizavi de toti cei care nu locuiesc in zona respectiva). Cum spunea si Pelerinul ,adevarata iubire de animale nu consta in a le arunca resturi de mancare la bloc si a-i lasa sa se impuieze si sa se imbolnaveasca ci a face ceva efectiv pentru ei:controlul inmultirii si plasanentul lor. Aici la comentat in anonimat sunteti foarte productiva si feroce ,permiteti-mi sa va intreb daca ati facut ceva constructiv in viata dvs pt acesti caini de pe strada,ca ei sa nu mai existe in strada???? Ati incercat sa plasati unii de la bloc ? Poate ati castrat niste catele atunci? Pe banii dvs si le-ati gazduit in casa pana la refacere completa apoi le-ati gasit stapani?Cate ore ati petrecut cu aceasta problema spinoasa???
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Foarte buna ideia! :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|