![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt si eu de acord cu aceasta opinie.Nu vad rostul pt care se tergiverseaza solutia,trebuia trecut direct la exterminare generala.Daca in 20 si ceva de ani in Bucuresti cel putin nu au fost adoptati intr-o proportie mare este clar ca nu vor fi nici in sapte zile.In plus se scutesc costuri cu ei,nu este normal sa fie ingrijiti cu bani de la bugetul de stat cand atatia oameni,mai ales copii,sunt intr-o grea saracie.Daca sunt ingrijiti din donatii atunci sunt de acord,pt responsabilizare.Ii rest eu sustin exterminarea generala cat mai rapida,o capitala europeana moderna nu are nevoie de asa ceva din nici un punct de vedere.Sunt o rusine si un pericol public si trebuie urget rezolvata situatia.Sunt de acord sa fie trimisi in alta tara europeana dornica sa-i salveze,pe cheltuiala lor.Ce ramine insa pe strada trebuie exterminat si curatat orasul de haitele lor.
Exterminarea lor este un act de sanatate publica.Nu exista discutii despre ei cand sunt amenintati oameni,orice amenintare de acest tip trebuie eliminata daca nu ne-am pierdut luciditatea si preferam un maidanez unui om.Daca sunt solutii pt ei sa le vedem cat mai repede.Pedepsele pt cei care ii adopta si ii abandoneaza sa fie drastice iar cainele sa fie eutanasiat.Sa fie controale periodice pt a se vedea realitatea.Asta paralel cu exterminarea celor ramasi de izbeliste.Nu exista sentimentalisme ieftine in aceasta situatie,trebuie privita cu realism si adoptata o solutie pragmatica. Last edited by Pelerin spre Rasarit; 05.09.2013 at 21:37:19. |
|
||||
|
||||
![]()
Pe de alta parte, Pelerinule, eutanasiati au fost si cainii din vremea mandatului de primar al lui Basescu, doar ca ... au revenit la loc, pentru ca multi au fost salvati de "iubitorii de animale" care le-au dat drumul inapoi, in natura, fireste, necastrati, cand a trecut pericolul. Si acum presimt ca va fi la fel.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici nu tre' să ridicăm ochii spre organizații - unele au făcut mai mult decât am făcut eu* din popou pe canapea -, vinovați suntem toți ăi de n-avem simț cetățenesc, problema există pe străzi de ani de zile și nu-mi pare c-ar fi făcut cineva ceva, iar acu' bleotocărim, ce altceva să facem? *ori tu, ori ea, ori alții Last edited by stireana; 07.09.2013 at 02:04:15. |
|
|||
|
|||
![]()
Am citit ca in 2001 s-a adoptat legea in care dupa sapte zile de stat la adapost cainii erau eutanasiati. In 2004, cu intrare in vigoare din 2008, s-a adoptat alta lege, pentru protectia animalelor, in care se interzice eutanasierea animalelor in afara cazurilor de boala incurabila. Ultima lege a propus-o Marinescu de la partidul lui Vadim, PRM. Cam ei ar fi principalii responsabili pentur care cainii sunt inca pe strazi.
Dar se poate aplica prima lege, care se refera la cainii maidanezi, a doua e generala. Asociatiile de "iubitori de animale" se folosesc de prevederile legii a doua pentru a bloca aplicarea primei legi, prin amenintarea cu procese penale. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vreau sa vad si eu un reportaj de la un adapost de caini, al unui ONG din romania. Sa vedem cam cati caini tin acolo si in ce conditii. Pe urma mai vorbim.
|
||||
|
||||
![]()
Eu as trimite un barbat intr-o manastire de pe muntele Athos care sa explice situatia actuala unui calugar cu multa sfintenie si sa vedem ce parere are dumnealui.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() "A vedea la televizor" și " a vorbi" fiind strădanii-mamut, opinteli nepereche și osteneli ciclopice pentru un cetățean român din leatu' Domnului 2013. Că asta face omu' năcăjit cuprins de neliniști: apasă butonu' cutiuței cu actorași, își pune dindărătul pe șezău ș-apoi, convins că civismu' ține de la fotoliu la televizor și invers, s-apucă de hodorogeli. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Altfel nu li s-ar da, pana nu ar fi verificati daca au adaposturi, conditii sa adopte 7 caini o persoana, etc.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|