Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.09.2013, 21:13:05
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Sunt si eu de acord cu aceasta opinie.Nu vad rostul pt care se tergiverseaza solutia,trebuia trecut direct la exterminare generala.Daca in 20 si ceva de ani in Bucuresti cel putin nu au fost adoptati intr-o proportie mare este clar ca nu vor fi nici in sapte zile.In plus se scutesc costuri cu ei,nu este normal sa fie ingrijiti cu bani de la bugetul de stat cand atatia oameni,mai ales copii,sunt intr-o grea saracie.Daca sunt ingrijiti din donatii atunci sunt de acord,pt responsabilizare.Ii rest eu sustin exterminarea generala cat mai rapida,o capitala europeana moderna nu are nevoie de asa ceva din nici un punct de vedere.Sunt o rusine si un pericol public si trebuie urget rezolvata situatia.Sunt de acord sa fie trimisi in alta tara europeana dornica sa-i salveze,pe cheltuiala lor.Ce ramine insa pe strada trebuie exterminat si curatat orasul de haitele lor.

Exterminarea lor este un act de sanatate publica.Nu exista discutii despre ei cand sunt amenintati oameni,orice amenintare de acest tip trebuie eliminata daca nu ne-am pierdut luciditatea si preferam un maidanez unui om.Daca sunt solutii pt ei sa le vedem cat mai repede.Pedepsele pt cei care ii adopta si ii abandoneaza sa fie drastice iar cainele sa fie eutanasiat.Sa fie controale periodice pt a se vedea realitatea.Asta paralel cu exterminarea celor ramasi de izbeliste.Nu exista sentimentalisme ieftine in aceasta situatie,trebuie privita cu realism si adoptata o solutie pragmatica.

Last edited by Pelerin spre Rasarit; 05.09.2013 at 21:37:19.
Reply With Quote
Vechi 05.09.2013, 21:53:13
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Pe de alta parte, Pelerinule, eutanasiati au fost si cainii din vremea mandatului de primar al lui Basescu, doar ca ... au revenit la loc, pentru ca multi au fost salvati de "iubitorii de animale" care le-au dat drumul inapoi, in natura, fireste, necastrati, cand a trecut pericolul. Si acum presimt ca va fi la fel.
Vechi 05.09.2013, 22:00:34
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Pe de alta parte, Pelerinule, eutanasiati au fost si cainii din vremea mandatului de primar al lui Basescu, doar ca ... au revenit la loc, pentru ca multi au fost salvati de "iubitorii de animale" care le-au dat drumul inapoi, in natura, fireste, necastrati, cand a trecut pericolul. Si acum presimt ca va fi la fel.
Cineva la tv spunea ca in 2000 erau peste 100 000 de caini maidanezi, iar acum sunt 65 000. Deci se pare ca au fost eutanasiati o mare parte din ei, dar in mandatul lui Videanu s-a trecut la solutia cu adaposturi si alte prostii care nu au avut niciun efect. Primarii spun ca nu pot actiona pentru ca ii impiedica "iubitorii de animale" si asociatiile lor. Primarul din Tulcea spunea ca a avut patru procese de la asociatiile de ocrotire a cainilor. Din cate inteleg legea e destul de clara, adapost, asteptare pentru adoptie si apoi eutanasiere, doar ca nu se aplica. Si se cauta portite, cum a fost si adoptarea fictiva a mii de caini doar ca sa nu fie eutanasiati. Asa au fost dati inapoi pe strada.
Reply With Quote
Vechi 05.09.2013, 22:37:41
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Cineva la tv spunea ca in 2000 erau peste 100 000 de caini maidanezi, iar acum sunt 65 000. Deci se pare ca au fost eutanasiati o mare parte din ei, dar in mandatul lui Videanu s-a trecut la solutia cu adaposturi si alte prostii care nu au avut niciun efect. Primarii spun ca nu pot actiona pentru ca ii impiedica "iubitorii de animale" si asociatiile lor. Primarul din Tulcea spunea ca a avut patru procese de la asociatiile de ocrotire a cainilor. Din cate inteleg legea e destul de clara, adapost, asteptare pentru adoptie si apoi eutanasiere, doar ca nu se aplica. Si se cauta portite, cum a fost si adoptarea fictiva a mii de caini doar ca sa nu fie eutanasiati. Asa au fost dati inapoi pe strada.
E clar atunci, organizatiile de animale sunt responsabile moral pentru tot!
Reply With Quote
Vechi 07.09.2013, 01:38:39
stireana stireana is offline
Banned

Data înregistrării: 14.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
E clar atunci, organizatiile de animale sunt responsabile moral pentru tot!
Ba nu! Eu cred că de la cântărețu' ăla cu faimă prerevoluționară a plecat totu', să-l cheme și pe el la judecată ca martor, sau nu, ca inculpat de-a dreptu' - ce-a fost, dom'le, cu acel cântec subversiv: "iubiți și câinii vagabonzi"?

Nici nu tre' să ridicăm ochii spre organizații - unele au făcut mai mult decât am făcut eu* din popou pe canapea -, vinovați suntem toți ăi de n-avem simț cetățenesc, problema există pe străzi de ani de zile și nu-mi pare c-ar fi făcut cineva ceva, iar acu' bleotocărim, ce altceva să facem?

*ori tu, ori ea, ori alții

Last edited by stireana; 07.09.2013 at 02:04:15.
Reply With Quote
Vechi 07.09.2013, 14:24:00
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Am citit ca in 2001 s-a adoptat legea in care dupa sapte zile de stat la adapost cainii erau eutanasiati. In 2004, cu intrare in vigoare din 2008, s-a adoptat alta lege, pentru protectia animalelor, in care se interzice eutanasierea animalelor in afara cazurilor de boala incurabila. Ultima lege a propus-o Marinescu de la partidul lui Vadim, PRM. Cam ei ar fi principalii responsabili pentur care cainii sunt inca pe strazi.
Dar se poate aplica prima lege, care se refera la cainii maidanezi, a doua e generala. Asociatiile de "iubitori de animale" se folosesc de prevederile legii a doua pentru a bloca aplicarea primei legi, prin amenintarea cu procese penale.
Reply With Quote
Vechi 09.09.2013, 01:11:15
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stireana Vezi mesajul
Nici nu tre' să ridicăm ochii spre organizații - unele au făcut mai mult decât am făcut eu* din popou pe canapea
Aiurea.
Vreau sa vad si eu un reportaj de la un adapost de caini, al unui ONG din romania.
Sa vedem cam cati caini tin acolo si in ce conditii.
Pe urma mai vorbim.
Vechi 09.09.2013, 01:42:50
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Eu as trimite un barbat intr-o manastire de pe muntele Athos care sa explice situatia actuala unui calugar cu multa sfintenie si sa vedem ce parere are dumnealui.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 09.09.2013, 04:43:41
stireana stireana is offline
Banned

Data înregistrării: 14.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Vreau sa vad si eu un reportaj

.........
Pe urma mai vorbim.

"A vedea la televizor" și " a vorbi" fiind strădanii-mamut, opinteli nepereche și osteneli ciclopice pentru un cetățean român din leatu' Domnului 2013. Că asta face omu' năcăjit cuprins de neliniști: apasă butonu' cutiuței cu actorași, își pune dindărătul pe șezău ș-apoi, convins că civismu' ține de la fotoliu la televizor și invers, s-apucă de hodorogeli.
Reply With Quote
Vechi 05.09.2013, 23:44:34
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Si se cauta portite, cum a fost si adoptarea fictiva a mii de caini doar ca sa nu fie eutanasiati. Asa au fost dati inapoi pe strada.
Asta in cardasie cu primarii care dau bani pentru prinderea si ingrijirea lor, fii sigur de asta.

Altfel nu li s-ar da, pana nu ar fi verificati daca au adaposturi, conditii sa adopte 7 caini o persoana, etc.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor florin.oltean75 Generalitati 121 16.01.2012 11:43:36