Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.09.2013, 00:36:26
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Iar daca la referendum nu se va intruni prezenta necesara, atunci va fi foarte clar ca suntem niste sinucigasi si ne meritam soarta. Dumnezeu nu trece peste libertatea omului.
Pai cam asa suntem si nu e nevoie de INCA un referendum sa demonstram asta.
Probabil singura data cand am dat dovada de verticalitate a fost cand s-au votat modificarile la Constitutie.
Nu s-a intrunit participarea necesara dar PSD cu tatucu' Nastase, a facut sa iasa.

In rest, am dat-o numai in bara.
Vechi 06.09.2013, 00:47:40
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit puțin off-topic, că se cere pe piață

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai cam asa suntem si nu e nevoie de INCA un referendum sa demonstram asta. Probabil singura data cand am dat dovada de verticalitate a fost cand s-au votat modificarile la Constitutie. Nu s-a intrunit participarea necesara dar PSD cu tatucu' Nastase, a facut sa iasa.
Dar de când a ajuns ignoranța și indiferența majorității românilor să fie numită verticalitate?
Era verticalitate dacă nu se făceau lucrurile după șmecheriile politicienilor, dar altfel ...

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
In rest, am dat-o numai in bara.
Te înșeli, domnu Alin! În rest, ați dat-o numai în bară, voi, românii, sau măcar aceia majoritari între care te inlcuzi și dumneata după propriile-ți afirmații! Ți-am mai spus și cu altă ocazie să nu ne mai bagi pe toți în aceeași oală, nu de alta dar te asigur că nu suntem!!
Reply With Quote
Răspunde