Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.09.2013, 20:21:33
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Dumnezeu nu e lampa lui Alladin, pe care sa o gaseasca oricine pe strada, sa o frece si sa ii porunceasca: Fa-mi, fa-mi ailalta, da-mi aia, da-mi ailalta, omoara-l pe ala ca iti dau o bombonica sau o acadea! Iar duhul lampii sa se plece si sa zica: Am inteles, stapane, porunca ti-e indeplinita!
Nu, Dumnezeu e atotputernic, atoatestiutor, drept si milostiv, iubitor de oameni, creatorul tuturor celor vazute si nevazute si nu e la cheremul oamenilor! Dumnezeu nu vrea raul oamenilor.

Acuma insa, daca aveti ceva pe constiinta, daca i-ati facut vreun rau acelei persoane si aceea v-a amenintat ca va pune la rugaciune, crestineste ar fi sa va cereti iertare si sa va impacati. Dumnezeu asculta rugaciunea dreptului, in sensul ca daca un crestin se roaga din inima pentru imblanzirea vrajmasilor, pentru luminarea mintii lor, rugaciunea lui va fi ascultata, cu siguranta. Insa daca se roaga pentru a cere raul lor, rugaciunea lui nu poate fi primita, pentru ca noua, crestinilor, ni s-a poruncit sa ne iertam dusmanii si sa ne rugam pentru ei.

Cat timp stiti ca nu i-ati facut niciun rau si sunteti prigoniti pe nedrept, nu aveti a va teme. Mai devreme sau mai tarziu, aceste "rugaciuni" se vor intoarce asupra ei.