Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.09.2013, 12:43:20
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Felicitari!
Imi pare ca seamana cu tine :)
Dar la ce biserica a avut loc evenimentul deoarece preotii imi par cunoscuti...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 14:50:23
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Implicit

Sa fie un adevarat crestin! L-am recunoscut in poze pe Parintele Tanasache, un parinte tare bun si apropiat de oameni :-) Sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
Reply With Quote
Vechi 11.09.2013, 10:53:14
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
Sa fie un adevarat crestin! L-am recunoscut in poze pe Parintele Tanasache, un parinte tare bun si apropiat de oameni :-) Sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
Doamne ajuta! Multumim de urari. Intr-adevar parintele Tanasache l-a botezat intrucat dansul este duhovnicul nostru de familie. El ne-a si cununat si nu se putea altfel :)

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 09.07.2015, 16:19:34
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

Pentru ca am observat ca pe forum s-a format o comunitate de utilizatori care sunt cam aceiasi de pe vremea cand am intrat si eu pentru prima data pe aici (prin 2009 daca nu ma insel, nu am stat sa verific) m-am gandit sa reiau vechile mele postari sa vad ce s-a mai scris la ele si sa va spun ce s-a mai intamplat cu acele subiecte.
Cred ca e interesant de vazut cum lucreaza Dumnezeu in viata unui om.
Legat de acest fir de discutie, iata-l pe feciorasul meu dupa 2 ani :)
S-a facut "mare" si vrea sa bata toaca la biserica :)
Attached Images
File Type: jpg toaca.jpg (26,5 KB, 18 views)

Reply With Quote
Vechi 09.07.2015, 17:28:26
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
Pentru ca am observat ca pe forum s-a format o comunitate de utilizatori care sunt cam aceiasi de pe vremea cand am intrat si eu pentru prima data pe aici (prin 2009 daca nu ma insel, nu am stat sa verific) m-am gandit sa reiau vechile mele postari sa vad ce s-a mai scris la ele si sa va spun ce s-a mai intamplat cu acele subiecte.
Cred ca e interesant de vazut cum lucreaza Dumnezeu in viata unui om.
Legat de acest fir de discutie, iata-l pe feciorasul meu dupa 2 ani :)
S-a facut "mare" si vrea sa bata toaca la biserica :)
O idee foarte buna!
Ce mare s-a facut voinicul :)

Cred ca cea mai buna investitie in timp sunt copiii! Altfel nu prea ai prea clara trecerea timpului,dar cand vezi cum cresc,cum devin persoane mature ai o idee despre cum au trecut anii.
Ieri am dat peste pozele copilului unui prieten si am ramas socata sa vad in locul unui copilas un adevarat adolescent :)
Asa iti dai seama imediat cati ani au trecut in viata ta !
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 15.07.2015, 11:47:12
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
O idee foarte buna!
Ce mare s-a facut voinicul :)

Cred ca cea mai buna investitie in timp sunt copiii! Altfel nu prea ai prea clara trecerea timpului,dar cand vezi cum cresc,cum devin persoane mature ai o idee despre cum au trecut anii.
Ieri am dat peste pozele copilului unui prieten si am ramas socata sa vad in locul unui copilas un adevarat adolescent :)
Asa iti dai seama imediat cati ani au trecut in viata ta !
Tell me about it...
Cati copii ai colegilor, prietenilor, vecinilor, rudelor, am vazut crescand in toti anii astia...ca sa nu mai zic de propriul nepot, care parca mai ieri l-a nascut sora-mea, eram paremi-se in primul an de fac, a ost bebelus, apoi copil, il duceam in parc cu caruciiorul sau de manuta, si acum are " tipul" vreo 17-18ani, a terminat clasa a XI-a, si e mai inalt ca taica-su...
Ma tem ca la un moment dat ajungi sa te intrebi " but where is my little boy"???, unde a disparut,'in ce s-a transformat ??? Alte mame observ ca au tendinta sa ne vada ( sa ne vorbeasca, sa se poarte ) tot ca pe copilasii lor, pana la adanci batraneti...cred ca vor realiza trecerea timpului abia cand le vom pune in brate proprii nostri copii, nepotii lor..cu voia lui Dumnezeu....cred ca abia atunci ne-am implinit destinul...
Reply With Quote
Vechi 16.07.2015, 01:59:07
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Tell me about it...
Cati copii ai colegilor, prietenilor, vecinilor, rudelor, am vazut crescand in toti anii astia...ca sa nu mai zic de propriul nepot, care parca mai ieri l-a nascut sora-mea, eram paremi-se in primul an de fac, a ost bebelus, apoi copil, il duceam in parc cu caruciiorul sau de manuta, si acum are " tipul" vreo 17-18ani, a terminat clasa a XI-a, si e mai inalt ca taica-su...
Ma tem ca la un moment dat ajungi sa te intrebi " but where is my little boy"???, unde a disparut,'in ce s-a transformat ??? Alte mame observ ca au tendinta sa ne vada ( sa ne vorbeasca, sa se poarte ) tot ca pe copilasii lor, pana la adanci batraneti...cred ca vor realiza trecerea timpului abia cand le vom pune in brate proprii nostri copii, nepotii lor..cu voia lui Dumnezeu....cred ca abia atunci ne-am implinit destinul...

Asta este opinia ta si a altor femei care simt ca se implinesc prin copii,eu de exemplu nu simt asta!
Cu copii sau fara, eu vreau sa devin o persoana mai buna -abia atunci mi-am implinit destinul.

In rest,imi plac copiii,sunt absolut fantastici;cand imi petrec timpul cu copiii prietenilor este un timp castigat nu pierdut,dar asta a fost si destinul meu sa nu am posibilitatea sa-mi fac o familie.
Dar nu ma simt pe dinafara,ma simt ca un om normal nu ca o paria sau cineva care nu si-a implinit destinul.
Nu depind de cineva sau de o idee pt a ma simti implinita.
Unii dau lumii copii,altii timpul lor,altii milostenie,altii stiinta si descoperiri ...important este sa lasam lumii ceva din noi,un mic sacrificiu,un mic tribut.

Last edited by Yasmina; 16.07.2015 at 02:27:21.
Reply With Quote
Vechi 11.09.2013, 10:52:22
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Felicitari!
Imi pare ca seamana cu tine :)
Dar la ce biserica a avut loc evenimentul deoarece preotii imi par cunoscuti...
Multumesc. Intr-adevar, toata lumea spune ca seamana cu mine :)
Biserica este Sfantul Ilie Grant din Crangasi, preot paroh Atanasie Tanasache Costea si Parintele Petre Comsa.

Reply With Quote
Răspunde