Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.09.2013, 20:14:45
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Yasmina, sunt perioade când chiar și iubitorii de animale au înclinație spre măsuri mai radicale.
Deoarece, te rog să cugeți un pic la asta, dincolo de cei care urăsc animalele (și urăsc tot ce mișcă pe lumea asta), noi cei din București suntem amenințați, la nivelul trebuințelor bazale de securitate, în fiecare zi.
Nu e vorba de iubirea sau ura față de câini.
Ci e vorba de faptul că nu e zi, de 20 ani, să nu fim pândiți de unul sau mai mulți câini care sar de unde nu te-aștepți, gata să te muște, să te sfâșie, să te sperie măcar...
Și mai sunt și copiii și bătrânii și bolnavii...
Sunt 20 de ani de când ne e frică să mergem liniștiți pe stradă, înțelege te rog.

Eu sunt iubitor de animale. Când eram copil părinții mei nu aveau grijă de nici un animal din curte. Eu am îngrijit, de mic până am plecat din casa părintească, tot ce mișca: porcul, gainile, gâștele, câinele, pisica, porumbeii, curcile, iepurii - cu tot cu puii lor.
Gâștele le învățam de când erau bobocei gălburii să meargă cu mine la gârlă, pe ulițele satului, cam 1 km și stăteam cu ele până seara apoi le aduceam acasă. Cu vremea învățaseră drumul și eu doar o luam înainte seara iar ele mă însoțeau zburînd deasupra mea și îmn jurul meu, vesele. Cred că înțelegi câtă fericire am trăit în copilărie, însoțit de toate vietățile pământului...
Iar pe câini îi luam cu mine peste tot, îi învățam până și fotbal, mergeam la vânătoare etc.
Așa sunt copiii de la sat, așa am fost eu.

Dar aici e altceva. Nu de iubire e vorba între noi și maidanezi, ci de colți care sfâșie, de boală și moarte, de suferințe mii și mii.
Și eu am fost mușcat și soția mea... BIne că încă nu au pățit nimic copiii. Dar pot păți oricînd.

Te rog să înțelegi că nu avem nimic împotriva animalelor, că iubim câinii, însă situațai din BUcurești și din alte orașe trebuie să înceteze. S-a ajuns prea departe.
Nu cu plăcere voi vota pentru eutanasie ci, te rog să mă crezi că o spun cu mâna pe inimă: cu durere și cu neputința altei soluții.
Dar o voi face.
Dumnezeu să mă ierte, nu avem alternativă.
Terog să mă ierți și tu, să fii un pic empatică și să te imaginezi zi dezi în locul nostru cu copiii printre haite de câini vagabonzi care mușcă, sfâșie, omoară.
Te rog, înțelege că nu din răutate și nepăsare vreau să se termine odată, ci din groază. Am ajuns fobici, îngroziți, obsedați de lătrături, de mârâituri, de sânge...

Parcă Dumnezeu ne-a dat o pregustare a iadului...Mă gândesc uneori...
Și poate că ne-a pus o oglindă a propriei noastre răutăți...
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 21:21:29
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Un om din bucuresti mutilat de maidanezi
http://www.youtube.com/watch?v=XWiAjD05cyQ

Maidanezii Omoara O Femeie
http://www.youtube.com/watch?v=qvb0RpHwZxg

Copil Mutilat De Haitele De Maidanezi Agresivi
http://www.youtube.com/watch?v=Vh7PypLiNxY

Iar un om omorit de maidanezi !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=zuDGIVyAEWo

Maidanezii Agresivi Omoara Din NOU !!!
http://www.youtube.com/watch?v=e2i2wXikw2s
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 21:33:12
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
Am urmarit si eu putin la TV protestul "iubitorilor de animale". Nu imi venea sa cred ce puteau sa spuna acesti oameni. In opinia lor cainii trebuie sterilizati si lasati liberi pe strada. Spuneau ca nu pot fi adoptati pentru ca un caine ce a crescut in strada nu se va obisnui sa traiasca in casa. Nu pot sa spun ca au pus pe picior de egalitate cainele cu omul ci cainele a fost clar deasupra omului. Nu am rezistat sa ma mai uit, nu pot sa inteleg cum poti sa iubesti un caine si sa nu iti pese de om. Treci peste atatea cazuri de oameni muscati, atacati, pestre drama recenta a familiei care si-a pierdut copilul...cum se poate asa ceva?

Nu s-a vorbit de bolile pe care le transmit acesti caini, de cat de periculoase sunt fecalele acestora pe care nimeni nu le strange. Atatia parinti stau internati in spital cu copiii din cauza ca parcurile si locurile de joaca sunt pline de mizerie de caine. Suferinta lor oare nu merita luata in seama?
Acesti semeni ai nostri sunt de fapt bolnavi grav,gandirea lor, nu mai e una logic-umana, rationala, ci e una afectiv-animala, ei fiind condusi doar de afecte si nu de minte, la fel ca animalele cele mai de jos !!!
Ei trebuie ajutati, in sensul de a fi urgent indreptati inspre un psihanalist, care ar putea sa ai faca constienti de problemele lor !
Toti avem probleme, mai mari sau mai mici, ca oameni suntem, insa, de aici ,pana la o gandire bolnava ,e totusi o distanta !!!
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 21:39:13
guardian knight's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
Yasmina, sunt perioade când chiar și iubitorii de animale au înclinație spre măsuri mai radicale.
Deoarece, te rog să cugeți un pic la asta, dincolo de cei care urăsc animalele (și urăsc tot ce mișcă pe lumea asta), noi cei din București suntem amenințați, la nivelul trebuințelor bazale de securitate, în fiecare zi.
Ci e vorba de faptul că nu e zi, de 20 ani, să nu fim pândiți de unul sau mai mulți câini care sar de unde nu te-aștepți, gata să te muște, să te sfâșie, să te sperie măcar...
Sunt 20 de ani de când ne e frică să mergem liniștiți pe stradă, înțelege te rog.

Eu sunt iubitor de animale. Când eram copil părinții mei nu aveau grijă de nici un animal din curte. Eu am îngrijit, de mic până am plecat din casa părintească, tot ce mișca: porcul, gainile, gâștele, câinele, pisica, porumbeii, curcile, iepurii - cu tot cu puii lor.
Gâștele le învățam de când erau bobocei gălburii să meargă cu mine la gârlă, pe ulițele satului, cam 1 km și stăteam cu ele până seara apoi le aduceam acasă. Cu vremea învățaseră drumul și eu doar o luam înainte seara iar ele mă însoțeau zburînd deasupra mea și îmn jurul meu, vesele. Cred că înțelegi câtă fericire am trăit în copilărie, însoțit de toate vietățile pământului...
Iar pe câini îi luam cu mine peste tot, îi învățam până și fotbal, mergeam la vânătoare etc.

Dar aici e altceva. Nu de iubire e vorba între noi și maidanezi, ci de colți care sfâșie, de boală și moarte, de suferințe mii și mii.
Și eu am fost mușcat și soția mea... BIne că încă nu au pățit nimic copiii. Dar pot păți oricînd.

Te rog să înțelegi că nu avem nimic împotriva animalelor, că iubim câinii, însă situațai din BUcurești și din alte orașe trebuie să înceteze. S-a ajuns prea departe.
Nu cu plăcere voi vota pentru eutanasie ci, te rog să mă crezi că o spun cu mâna pe inimă: cu durere și cu neputința altei soluții.
Dar o voi face.
Terog să mă ierți și tu, să fii un pic empatică și să te imaginezi zi dezi în locul nostru cu copiii printre haite de câini vagabonzi care mușcă, sfâșie, omoară.
Te rog, înțelege că nu din răutate și nepăsare vreau să se termine odată, ci din groază. Am ajuns fobici, îngroziți, obsedați de lătrături, de mârâituri, de sânge...

NU LE PASA DE SIFERINTA UNUI OM !!!
Dumneata, nu intelegi ,ca acestor semeni de-ai nostri nu le pasa de noi !!!
In fata iubirii irationale si a fixatiei pentru caini ,aceste personaje (ca nici nu le mai pot zice persoane !) nu pun nici macar viata copiilor nostri !!!
Pentru ei, cainii sunt cel putin egali cu oamenii,daca nu chiar superiori !!!
Viatau nui caine, e mult,mult, mai importanta devat viata unui copil,adult, sau batran !!!
Nu intelgeti ???

Cine sunt atunci ,oare, adevaratii criminali ???
Noi care ucidem caini ca sa protejam vietile oamenilor, sau ei care apara caini, ca sa ucida oameni ???
Aceasta e intrebarea !!!
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 21:41:34
guardian knight's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
Am urmarit si eu putin la TV protestul "iubitorilor de animale". Nu imi venea sa cred ce puteau sa spuna acesti oameni. In opinia lor cainii trebuie sterilizati si lasati liberi pe strada. Spuneau ca nu pot fi adoptati pentru ca un caine ce a crescut in strada nu se va obisnui sa traiasca in casa. Nu pot sa spun ca au pus pe picior de egalitate cainele cu omul ci cainele a fost clar deasupra omului. Nu am rezistat sa ma mai uit, nu pot sa inteleg cum poti sa iubesti un caine si sa nu iti pese de om. Treci peste atatea cazuri de oameni muscati, atacati, pestre drama recenta a familiei care si-a pierdut copilul...cum se poate asa ceva?

Nu s-a vorbit de bolile pe care le transmit acesti caini, de cat de periculoase sunt fecalele acestora pe care nimeni nu le strange. Atatia parinti stau internati in spital cu copiii din cauza ca parcurile si locurile de joaca sunt pline de mizerie de caine. Suferinta lor oare nu merita luata in seama?
De ce acesti iubitori de animale,nu fac spume la gura si cand :
la abatoare ,se sacrifica milioane de porci, gaini, vitei,cai,iepuri...etc ???
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 21:44:56
guardian knight's Avatar
Senior Member

Implicit parere !

Mi-as dori fosrte mult, daca s-ar putea, si am avea norocul acesta, ca sa auzim si parerea unei fete bisericesti in aceasta problema !!!

Daca exista cumva, vreun preot sau monah, pe acest sait, l-am ruga cu respect, sa ne spuna care este parerea bisericii ortodoxe, in aceasta problema !

1). Cainele are suflet la fel ca omul ?
2). A ucide animale, e un pacat la fel ca acela al uciderii unui om ?
3). Cainele e un fel de animal privilegiat ,fata de toate celelalte ?
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 21:55:14
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul

Dar o voi face.

Ati pus punctul pe i, domnule profesor; excelent text.
Yasmina, de la guardian knight pina la domnul profesor Ioan Cezar, toti colegii nostri care au postat aici au spus adevaruri durerose si au folosit cea mai elementara logica. Cred ca e momentul sa ii asculti. O sa ziceti ca sunt infantil, asa oi fi, dar nu este o zi sa nu regret disparitia vietii, asa cum era ea inainte de ce numesc Biblia si partea traditionalista din oamenii Bisericii "potop", iar stiinta "extinctia Pleistocenica". Si totusi, aici e vorba nu de o mareata megafauna, sau de alte fiinte pe buza extinctiei, ci de caini inraiti de lipsuri si teritorialitate. Problema se reduce, in temeni clari si onesti, la supravietuire, si supravietuire in cadrele demnitatii umane: ori noi, ori ei. Tertium non datur. Daca o mai musca si aici in Bucuesti pe a mea, extermin toata partea cainesc-vagaboanda a strazii acesteia. In ziua cind am postat, am mai aminat-o. Acum, daca e, nu o mai dau la intors.
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 21:58:20
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
Mi-as dori fosrte mult, daca s-ar putea, si am avea norocul acesta, ca sa auzim si parerea unei fete bisericesti in aceasta problema !!!

Daca exista cumva, vreun preot sau monah, pe acest sait, l-am ruga cu respect, sa ne spuna care este parerea bisericii ortodoxe, in aceasta problema !

1). Cainele are suflet la fel ca omul ?
2). A ucide animale, e un pacat la fel ca acela al uciderii unui om ?
3). Cainele e un fel de animal privilegiat ,fata de toate celelalte ?
Nu sunt fata bisericeasca, si nu e nevoie sa fii asa ceva, ci doar un credincios bine informat pentru a da aceste raspunsuri:
1). Nu.
2). Nu.
3). Nu.
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 22:02:20
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
De ce acesti iubitori de animale,nu fac spume la gura si cand :
la abatoare ,se sacrifica milioane de porci, gaini, vitei,cai,iepuri...etc ???
Pentru ca un aspect important al detracarii generale, pe care o aduce pacatul cugetului strimb, este si ipocrizia. Iar acesti "zoolatri" (cred ca asa a vrut CTP sa se exprime, de fapt) sunt profund detracati, si nu psihic, ci spiritual. Q. E. D.
Reply With Quote
Vechi 10.09.2013, 22:03:16
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
NU LE PASA DE SIFERINTA UNUI OM !!!
Dumneata, nu intelegi ,ca acestor semeni de-ai nostri nu le pasa de noi !!!
In fata iubirii irationale si a fixatiei pentru caini ,aceste personaje (ca nici nu le mai pot zice persoane !) nu pun nici macar viata copiilor nostri !!!
Pentru ei, cainii sunt cel putin egali cu oamenii,daca nu chiar superiori !!!
Viatau nui caine, e mult,mult, mai importanta devat viata unui copil,adult, sau batran !!!
Nu intelgeti ???

Cine sunt atunci ,oare, adevaratii criminali ???
Noi care ucidem caini ca sa protejam vietile oamenilor, sau ei care apara caini, ca sa ucida oameni ???
Aceasta e intrebarea !!!
Raspunsul e evident.
Reply With Quote
Răspunde