![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat de serioasa este stirea asta? E chiar pe bune? Scuzati-ma dar este greu de crezut!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cati romani crezi ca ar sari in fata cutitului sa-si apere un semen? Si asta o stiu multi, altfel n-as fi avut ocazia sa vad un adolescent care isi permite sa pipaie pe strada o fata insotita de mama ei.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum s-a intampalt se pare cu maidanezul din Craiova care a muscat un copil, cand au venit cei de la ecarisaj nu au mai gasit cainiele, fusese ascuns de cativa locatari (sau unul) iubitori de animale.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ca nu am avea si noi din astia cu dementa senila dar sa nu credem cam tot ce scrie in presa cu intentii vadit manipulatoare, indiferent de directie.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si in Bucuresti, un caine care muscase o femeie a fost ascuns de cineva din blocul vecin cand au venit autoritatile sa-l ia, am vazut asta si la tv. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si la tv, desigur.
|
|||
|
|||
![]()
nu inteleg de ce nu se propune si la noi castrarea chimica.
|
|||
|
|||
![]()
Care ajuta la ce, in afara de a-ti hrani tie sadismul?
|
|||
|
|||
![]()
vad ca nu ai completat rubrica: "religie". intrebarea mea este daca ai vreuna, te rog sa argumentezi ceea ce afirmi.
in tarile nordice exista un proiect de lege prin care violatorii recidivisti si pedofilii sa urmeze un tratament medical pt castrare chimica (deci este indusa impotenta prin medicamentatie, nu ii mutileaza nimeni).
„Dumnezeu poartă pașii omului” Last edited by Jamaica; 13.09.2013 at 12:51:34. |
|