Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.09.2013, 16:46:59
calinit calinit is offline
Member

Data înregistrării: 07.05.2013
Religia: Ortodox
Implicit Ce faci TU?

Ce facem noi pentru țara pentru care ne lamentăm?
Ce facem fiecare pentru a fi mai bine?
Nu suntem în stare să dăm un telefon de urgență când este necesar...

Logica este:

Fiecare dintre noi pentru cel mai de aproape al lui este OM! Adică, creștin...Adică, fii OM!
Reply With Quote
Vechi 13.09.2013, 18:14:35
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calinit Vezi mesajul
Ce faci TU?
Aleg să nu emigrez cînd poate aș fi avut șansa. Lucrez la o firmă românească. Îmi cumpăr o Dacie amărîtă ca să rămînă niște bani în țara mea, să plătesc niște salarii conaționalilor care muncesc pe linie. Aleg să mănînc de la piață și mai puțin de la supermarket. Cumpăr pe cît posibil lucruri românești. Bat la cap foști colegi de studenție să nu mai arunce gunoiul pe jos, ci la coș - iar după ani de zile insistențele dau roade. Nu mi-e rușine să vorbesc despre propria credință cînd e cazul, încerc să dau exemplu de comportament creștin. Dacă am ocazia, ies în stradă și protestez împotriva folosirii cianurii șamd, deci nu sînt indiferent. Încerc să fiu ecologist: să nu cumpăr plastic și materiale sintetice decît dacă sînt absolut necesare, să arunc gunoiul selectiv, să nu consum apă / curent / gaz decît dacă trebuie neapărat, să nu accelerez mașina inutil. Etc.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 13.09.2013, 19:37:29
calinit calinit is offline
Member

Data înregistrării: 07.05.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Aleg să nu emigrez cînd poate aș fi avut șansa. Lucrez la o firmă românească. Îmi cumpăr o Dacie amărîtă ca să rămînă niște bani în țara mea, să plătesc niște salarii conaționalilor care muncesc pe linie. Aleg să mănînc de la piață și mai puțin de la supermarket. Cumpăr pe cît posibil lucruri românești. Bat la cap foști colegi de studenție să nu mai arunce gunoiul pe jos, ci la coș - iar după ani de zile insistențele dau roade. Nu mi-e rușine să vorbesc despre propria credință cînd e cazul, încerc să dau exemplu de comportament creștin. Dacă am ocazia, ies în stradă și protestez împotriva folosirii cianurii șamd, deci nu sînt indiferent. Încerc să fiu ecologist: să nu cumpăr plastic și materiale sintetice decît dacă sînt absolut necesare, să arunc gunoiul selectiv, să nu consum apă / curent / gaz decît dacă trebuie neapărat, să nu accelerez mașina inutil. Etc.
Nu emigrez. N-am intenția de a emigra. Trăiesc în România! Din surplus duhovnicesc de la al meu duhovnic. Deși mi-e ciudă ca nu-mi dă voie, dar duhovnicul meu e singurul care hotărește! Amin și amin...
Reply With Quote
Vechi 13.09.2013, 19:58:43
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.11.2012
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
Bine faci!!
Dar nu zici ca esti in Lima?
Sau esti doar in interes de serviciu, trimis de firma... ? Esti norocos... sa vezi si alte locuri de pe pamant...
Reply With Quote
Vechi 13.09.2013, 20:12:55
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mena59 Vezi mesajul
Bine faci!!
Dar nu zici ca esti in Lima?
Sau esti doar in interes de serviciu, trimis de firma... ? Esti norocos... sa vezi si alte locuri de pe pamant...
Vezi că știi?

Da, sînt aici, dar nu am ieșit din oraș pentru că e foarte periculos. Nici în oraș nu circuli decît într-un spațiu mic, unde poliția e la tot pasul zi și noapte.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 13.09.2013, 20:41:26
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.11.2012
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
Vezi că știi?

Da, sînt aici, dar nu am ieșit din oraș pentru că e foarte periculos. Nici în oraș nu circuli decît într-un spațiu mic, unde poliția e la tot pasul zi și noapte.
Inteleg... nu-i usor pentru tine. Ai grija.
Sa te pazeasca Dumnezeu de pericole!
Reply With Quote
Vechi 14.09.2013, 22:09:51
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
Dacia, nu e deloc o masina "amarata" !!!
Din pacate, piesele sunt occidentale, si intregul proiect este facut de Renault,numai tabla si plasticul fiind romanesti !!!
Mie unu, imi place foarte mult masina, si cred ca e foarte reusita !!!
Reply With Quote
Vechi 14.09.2013, 22:37:37
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

În omul care a reușit performanțe magnifice în sensul distrugerii
șade un înger
trist.
În poporul distructiv,
cerul întreg.

Cât, oare, desparte DA-ul de Nu?...
Ființa de neființă.
Iubirea de ură?

Puțin, atât de puțin încât devine abis de nepătruns, deseori.
Reply With Quote
Răspunde