![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Sincer mă apucă râsul când văd cât de „insultați” sunteți. În caz că ați uitat România este stat secular, mai pe șleu, doar pentru că încalcă doctrina voastră nu înseamnă ca hopa este interzis.
De ce anume crezi tu că un post de televiziune nu are voie să difuzeze o nuntă a unui cuplu homosexual? Nu îți convine sau nu îți place nu te uita și cu asta basta. Nu aveți decât să credeți în ce vreți dar mai încetați odată să vă impuneți credințele în viața altora, sunteți patetici.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt atatia tineri care nu au o cultura a duhului formata. La ei cine se gandeste? Nu trebuie sa vedem lucrurile strict egoist. Trebuie sa ne gandim si la tineri si la copiii pe care-i cunoastem si la cei pe care nu-i cunoastem. De ce sa nu le oferim o educatie sanatoasa? De ce sa-i mintim? De ce sa nu-i obisnuim sa distinga albul de negru, pacatul de virtute si normalitatea de anormalitate? In slujba cui se pune ProTv-ul? Cum se poate ca o preoteasa protestanta sa-L batjocoreasca pe Dumnezeu si neamul romanesc crestin in acelasi timp? Bine, noi astia care stim cum stau lucrurile, nu ne uitam la televizor, dar tinerii nostri de ce sa fie spalati pe creier in acest fel? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cum ai ajuns tu la concluzia asta? Când un stat nu îți adoptă credința nu este obligată să ți-o urmeze. Dimpotrivă, mie imi este băgată pe gât religioa voastră, ca nu pot trece 2 străzi că și văd o cruce plantată în mijlocul unei intersecții.
The most astounding fact about the universe (3min) Last edited by Alin.D.Zaharia; 13.09.2013 at 22:44:11. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 13.09.2013 at 22:47:31. |
|
||||
|
||||
![]()
Atunci este simplu, mutați-vă întro țară care vă împărtășește credința. Atâta timp cât România este stat secular nu ai nici un drept să îți impui dogma indiferent că din toată populația există unul singur care crede în altceva.
|
||||
|
||||
![]()
La noi minoritarii impun tendintele, nu majoritarii. Au prezentat spre acceptare un anumit model neacceptat social, invaluit insa de o lectie de vulgaritate , banuiesc ca majoritatea a simtit dezgust si nu se vor mai uita. Punct.
Last edited by ioanna; 13.09.2013 at 22:58:43. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asadar, ProTv trebuie sa-si ceara scuze de la poporul roman ca a indraznit sa-i sfideze credinta. Cat despre mutatul din tara, las-o mai usurel. Nu e mai simplu sa se mute ProTv intr-o tara in care astfel de emisiuni ar avea succes mai mare? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ar trebui să te informezi, că poate nu ști în ce țară trăiești.
|
||||
|
||||
![]()
Pe cuvântul tău?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|