![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Oamenii aceia n-au fost cununati religios. A fost un spectacol regizat de miri, insa insinuarea aceea ca au fost cununati in cadrul cultul crestin de catre "episcopul" Diane Fisher al bisericii metropolitane a fost intr-adevar sfidatoare. Puteau sa-i spuna cum doresc, insa nu cult crestin.
Last edited by ioanna; 13.09.2013 at 23:12:27. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"O nu, o cruce. Inca un pic si e Inchizitia."
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dupa cum vezi, ESTE o batalie intre doua sisteme de valori, pe care chiar tu le-ai enuntat. Ca tu te-ai abonat la ceva ce pentru noi este o stupizenie - stim asta, dar nu inteleg cum poti sa te declari asa indignat ca noi ne declaram indignati cand dam cu nasul de ceva care nu ne place. Si tu faci acelasi lucru in definitiv, ar trebui sa fii mai empatic, nu? Altfel, ce cauti pe aici? Ca sa-ti dai aere de superioritate doar pentru ca ai facut o alta alegere care nu te vadeste nici mai rational sau destept, ca de bun, moral sau intelept nici nu merita adus in discutie.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Arata-mi unde scrie "stat secular" sau "stat laic" ! Si pana sa acuzi pe altii , poate ca ar trebui sa te gandesti si la tine ca lansezi minciuni cu tenta sfidatoare. ! Last edited by bluester; 14.09.2013 at 08:12:38. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Tocmai, când te duci întro țară musulmană nu ai ce să faci pentru că statul lor au adoptat o religie națională, însă nu este cazul în România. Citat:
The most astounding fact about the universe (3min) Last edited by Alin.D.Zaharia; 14.09.2013 at 13:51:48. |
|
||||
|
||||
![]()
Și asta pentru că așa ai zis tu.
Bun. Acum poate crezi că te retinem. Nu, poți pleca dacă tot nu vrei să înveți ceva util sufletului tău. P.S. România NU e stat secularizat.
|
||||
|
||||
![]()
Citește cum se definește un stat secular, apoi compară acea definiție cu, cum funcționează statul român.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de altă parte, homosexualitatea nu este contrazisă doar de morala creștină, ci și de cea a unei minime rațiuni și morale. Homosexualitatea nu face parte din normalitate; dacă ar fi fost sau ar fi normală atunci putem să presupunem că toți oamenii ar fi homosexuali, asta însă în scurt timp ar duce la dispariția biologică a oamenilor, prin urmare homosexualitatea este împotriva naturii. Ea poate fi doar tolerată, în anumite condiții, dar nu este și nici nu poate fi considerată ca parte din normalitatea socială. Prin urmare nu trebuie să faci apel la morala religioasă pentru a combate acest fenomen, ci este suficientă chiar și numai minima morală, seculară dacă vrei să-i spui. De asemenea, așa cum am mai spus, fenomenul de la acea emisiune este în sinea lui de natură să atenteze la moravurile publice, prin urmare este anticonstituțional, în afara constituției statului nostru și în afara legii. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
STAT1, state, s. n. 1. Teritoriul și populația asupra cărora își exercită autoritatea această organizație; țară. Citat: