Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.09.2013, 14:51:23
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit Altceva mai ai de spus?

Citat:
În prealabil postat de Alin.D.Zaharia Vezi mesajul
Nu știu de unde te informezi tu, dar în natură sunt sute de specii de animale la care se observă comportament homosexual.
Sincer îți spun, te credeam mai răsărit. Dar țin să te anunț că omul nu face parte dintre specii de animale. Omul este om și a dovedit-o, o dovedește și o va dovedi în continuare, chiar dacă unii vor să ne asimileze cu animalele; cine știe, ei poate simt o oarecare unitate cu fiarele, cu bestiile, noi oamenii însă suntem foarte conștienți că facem totuși parte din două lumi diferite.

În al doilea rând, comportamente homosexuale s-a întâlnit și se văd la unii oameni. Asta nu înseamnă că sunt normale, că fac parte din normalitatea umanității; bine, acum sunt multe care nu ar fi în fapt normale, dar mai și tolerăm anumite lucruri și în anumite măsuri și condiții. Însă există oameni cu comportamente psihopate, asta nu înseamnă că ele fac parte din normalitate și că trebuie protejate și încurajate. Nu, ele trebuie tratate cu tratament de specialitate.

În al treilea rând, dacă ar exista o specie animală, adică nu omul, care ar căpăta prin absurd homosexualitate, ea probabil ar dispărea din natură. Asta însă nu este mare problemă, dispariția unei specii de animale. Însă omul nu este animal, și posibilitatea dispariției sale, în cazul unei homosexualități generalizate, nu echivalează cu dispariția unei specii de animale. Bine, mă refer acum la cei care gândesc normal și nu pun omul pe aceeași treaptă cu animalele. Prin urmare, chiar și din punctul de vedere al unui raționament pragmatic, care nu ar ține cont de morala creștină, homosexualitatea tot nu poate fi considerată normală. Dacă însă dumneata ai vrea spre exemplu să dispari, așa din istorie, din ființă, nu cred însă că ai vreun drept să pretinzi că și alții ar trebui să dispară din ființă odată cu tine. Ei au tot dreptul moral și cum vrei tu să se apere de tine, și o vor face. Ei, adică noi ceilalți în afară de tine.
Reply With Quote