![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
"Câinii vagabonzi sunt adevărate pericole de moarte pentru nevăzători
Legea privind maidanezii adoptată recent de parlamentari i-a împărțit pe români în două tabere. Din categoria celor care nu mai vor câini pe stradă fac parte și nevăzătorii. “Babele miloase care plâng toată ziua după maidanezii luați de pe străzi nu înțeleg ce problemă avem noi, nevăzătorii. Eu nu cer omorârea acestor câini, ci eliminarea lor de pe străzi, într-o formă sau alta”, a spus Radu Sergiu Ruba, președintele Asociației Nevăzătorilor din România. Sergiu Ruba a explicat că bățul care ajută un nevăzător pentru orientare irită câinii fără stăpân și îl pun pe om într-un pericol de moarte. De asemenea, nevăzătorii nu pot beneficia de serviciul “câinilor ghizi”, animale de companie special dresate pentru nevăzători, deoarece aceștia sunt atacați de maidanezi." (sursa: libertatea.ro) ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Barsaumas; 16.09.2013 at 13:56:00. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa intelegi sa pui copilul desupra cainelui nu iti trebuie nici macar inteligenta, nu mai zic studii. Iti trebuie bun-simt, si chiar mai adinc si elementar, o normalitate bazica. Sincer, eu pe iubitorii de caini ii vad ca pe zombie. Cainii trebuie ucisi pina la unul, iar "iubitorii de falci insingerate" trebuie pusi "cu botul pe labe". Blestemata Europa e impotriva mersului firesc al lucrurilor. Pune detracatii desupra familiei, cainii desupra oamenilor, etc. Da Doamne sa faca armata Siriei jonctiune la Paris cu cele ale Rusiei si Iranului, chiar si printre ruine radioactive! Amin! Sunt satul de capitalismul asta, de lumea asta zgomotasa si (auto)destructiva, altfel spus nebuna si perversa. Last edited by Barsaumas; 16.09.2013 at 14:23:22. |
|
||||
|
||||
![]()
"Un important ONG afiliat Departamentului de Relații Publice al Organizației Națiunilor Unite (ONU) i-a trimis o scrisoare ambasadorului României la UE, Mihnea Motoc, în care susține o ipoteză scandaloasă în cazul morții micuțului Ionuț Anghel în scopul de a-l convinge că Legea eutanasierii este inumană. Coincidență sau nu, soția destinatarului este judecătoare la singura instituție din țară care poate declara neconstituțională respectiva lege.
Așa cum era de așteptat, la o zi după ce parlamentarii români au adoptat legea ce permite eutanasierea câinilor fără stăpân, reacția ONG-urilor internaționale nu a întârziat să apară. Un reprezentant al Organizației Internaționale pentru Protecția Animalelor i-a trimis o scrisoare ambasadorului Mihnea Motoc, cerându-i o întâlnire de urgență pentru a discuta despre situația maidanezilor și a-i oferi soluții "umane" pentru rezolvarea acesteia. În scopul de a-l convinge pe ambasadorul Mihnea Motoc că Legea eutanasierii maidanezilor este inacceptabilă și inumană, reprezentantul organizației respective aduce în discuție drama micuțului Ionuț Anghel, însă într-un mod absolut halucinant. Minte că băiețelul a fost ucis de un pedofil Reprezentantul organizației internaționale minte, în scrisoarea trimisă ambasadorului, că investigațiile în cazul morții băiețelului în vârstă de patru ani conduc spre varianta că acesta a fost omorât de un pedofil, nicidecum de o haită de maidanezi. "Din păcate, cazul dramatic întâmplat în București a condus rapid la consecințe inumane pentru mii de animale nevinovate. Dar există o întrebare care se răspândește: este, recenta moarte tragică a copilului de patru ani, Ionuț Anghel, doar un eveniment teribil (dar comun la nivel mondial) sau o crimă atroce, perfectă ca pretext pentru a lansa o campanie politică populistă? (...) Investigațiile conduc spre al doilea scenariu teribil, iar imaginea dezgustătoare a pedofiliei pare să fie în spatele morții copilului", se punctează în scrisoare. Legea eutanasierii, atacată la CCR Soția ambasadorului Mihnea Motoc, căruia reprezentantul ONG-ului internațional i-a cerut o întâlnire pentru a discuta despre situația maidanezilor din România, este Iulia Motoc, judecătoare la Curtea Constituțională a României (CCR). Mai precis, CCR este singura instituție publică din țară în măsură să se pronunțe asupra constituționalității legilor. Recent, 29 de parlamentari au sesizat CCR privind neconstituționalitatea legii care permite eutanasierea câinilor fără stăpân. Invocă o convenție care permite eutanasierea Reprezentantul Organizației Internaționale pentru Protecția Animalelor mai invocă, în scrisoarea trimisă ambasadorului Mihnea Motoc, ca argument împotriva eutanasierii, faptul că România este semnatară a Convenției Europene pentru Protecția Animalelor din 1987. Totuși, respectiva convenție permite, de fapt, eutanasierea maidanezilor în situația în care numărul lor crește semnificativ și dacă încep să constituie o problemă pentru societate. 4 ani avea Ionuț, micuțul devorat, pe 2 septembrie, de o haită de câini în apropierea Parcului Tei din sectorul 2." (sursa: ziarulring.ro) Scrisoarea (ONU) trimisă ambasadorului României la UE, Mihnea Motoc o puteti citi in ziarul ring. |
|
|||
|
|||
![]()
A spus Vadim o prostie, cu copilul omorat de altcineva si acestia, in disperare de cauza, au ales sa propovaduiasca povestea asta. Mai grav e ca acesti "iubitori de animale" ii ameninta cu moartea pe cei ce vad ca se opun lasarii cainilor pe strazi.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa se face ca in multe tarii din UE,nu exista picioar de caine pe strazi,iar proprietarii ai duc pe strada numai in lesa ,si le dau drumul numai in parcuri amenajate special pentru proprietarii de caini ,deci nu in orice parc ! In toate parcurile din Viena,am vazut cu ochii mei zeci de placute care avertizau " Die Hutte verboten !!) ,adica cainii interzisi ! Acolo e o lege, o politie adevarata ,nu niste politisti,cu burta., ca la noi de pe care curg hainele lalai si nu stiu cum sa se fereasca de as-i face datoria !!! Nici macar in Slovakia, pe care am traversat-o de la S la N. nu am vazut picior de caine.,si macar slovacii am zice ca nu is austrieci! Da de unde !!! Deci, problema noastra e ca nu vrem sa copiem ce e extrem de bun in Europa !!! De ce nu luam exemplul SUA, a l serifului si al ajutorului sau, care sunt alesi de comunitate pe un mandat de 4 ani, si raspund in fata ei, de ce fac, in snsul ,ca politistul sunat pt o problema a cetateanului trebuie sa se asigure ca problema a fost rezolvata ! Daca dai telefon la sherif si spui ca exista caini, el se ocupa mai departe sa sune la politia animalelor,etc, si se asugura ca aia si-au facut treaba ! La noi daca dai telefon la politie iti spune unu flegmatic ,ca tre sa dai la hingheri, si-ti inchide telefonu in nas !!! |
|
|||
|
|||
![]()
1. Nu am mai intrat sa scriu. Sunt satula.
Totusi limbajul si tonul in care scriu unii aici ar trebui oprit. Barsaumas, iti atrag atentia ca te afli pe un forum crestin-ortodox si felul in care vorbesti este sub orice limita. Ma mir ca nu se sesizeaza chiar nimeni sa te anunte la admin. Chiar va place? Chiar nimeni nu reactioneaza? 2. Eu una nu stiu. Va intreb pe voi insa: chiar ati fost acolo si stiti cum a fost? Chiar sunteti convinsi ca nu a fost si altceva? A fost incheiat cazul? Lasand la o parte discutiile legate de caini, la care nu ma mai amestec, eu am unele nelamuriri si imi par neelucidate niste lucruri. Dar in fine. " Die Hutte verboten !!) ,adica cainii interzisi ! - nu este corect. Nu exista cuvantul "Hutte" si nici fraza nu are sens. La care caini crezi ca se refereau? Poate ca este interzis sa se plimbe cu cainii de rasa pe acolo. Si nici asta nu ar fi corect. In anumite conditii poti sa-ti plimbi cainele prin parcuri. Nu stiu cum au facut ei in Vest, daca au au vreodata maidanezi. Acum, cel putin aici unde sunt eu, nu se omoara caini. Nu este voie sa omori animale! Numai daunatori (sobolani, capuse, tantari). In rest exista o multime de adaposturi si asociatii, inclusiv in curti private, care se ocupa de animale gasite si se duc si in alte tari pentru a ajuta. Inclusiv in Romania au fost. Animalele sunt preluate si ingrijite. Asa ca gasiti-i pe internet si scrieti-le. Exemple cu ceea ce fac: http://www.tierschutz-berlin.de/tier...rmittlung.html http://www.tierheim-muenchen.de/ http://www.tierheim-dellbrueck.de/
A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 16.09.2013 at 22:18:56. |
|