![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru ca nu sunt de acord cu moartea cainilor maidanezi care a ajuns in strada tot din vina OMULUI, inseamna ca am probleme sociale si urasc oamenii?! Te-ai ticnit?! Si cum ramane cu porunca "Sa nu ucizi?" Nu specifica doar sa nu ucizi oameni. E adevarat, la noi in oras a fost destul de frumos rezolvata treaba cu cateii comunitari, ca Slava Domnului, avem un primar capabil. Avem 2 adaposturi, unu al primariei si unu al unei fete care saraca face tot ce poate pentru cateii astia, doar ea stie cum se descurca fara finantare, fara nimic, doar din donatii, dar sincer, are respectele mele fata. Apoi, tu ai impresia ca daca OAMENII care ti-s tie atat de dragi, nu si-ar fi abandonat cateii pe strazi, ar mai fi acum atatia?1 Gandeste-te si fa o socoteala. Numai doi catei sa fie aruncati pe strada, sa zicem, mascul si femela, si intr-un an deja mai poti numara 3-7 pui de catei, s cu fiecare an ce trece tot mai mult. Deci da, e vina oamenilor. multi sunteti cu "Luati-i aasa daca ii iubiti asa de mult" Raspunsl e simplu: Nu-i ma abandonati voi, ca eu as lua, dar n-am unde sa tin nici macar 2 caini, apoi pe toti. |
|