Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.09.2013, 08:40:05
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul

Aceste persoane alienate social, si care in sminteala lor profunda, pun mai presus cainele maidanez, decat semenul lor om, nu sunt nici pe departe "iubitori de animale" ,asa cum emfatic se declara !!!
Acesti indivizi, sunt in realitate si in principal "uratori de om, uratori de semen ",deoarece prin atitudinea lor constienta sau nu, genereaza un mare rau semenilor lor !!!

Aceste persoane, care protejeaza maidanezii ,dandu-le de mancare pe langa scarile de bloc, sunt de fapt niste personaje cu probleme de adaptare sociala,care din cauza incapacitatii lor de relationare inter-umana,si in urma unui numar semnificativ de esecuri in acest sens, au ajuns sa se refugieze in caini, si sa-si urasca semnii oameni !!!

Scuza-ma, dar... tu vezi ce scri?!
Pentru ca nu sunt de acord cu moartea cainilor maidanezi care a ajuns in strada tot din vina OMULUI, inseamna ca am probleme sociale si urasc oamenii?! Te-ai ticnit?!
Si cum ramane cu porunca "Sa nu ucizi?" Nu specifica doar sa nu ucizi oameni.

E adevarat, la noi in oras a fost destul de frumos rezolvata treaba cu cateii comunitari, ca Slava Domnului, avem un primar capabil. Avem 2 adaposturi, unu al primariei si unu al unei fete care saraca face tot ce poate pentru cateii astia, doar ea stie cum se descurca fara finantare, fara nimic, doar din donatii, dar sincer, are respectele mele fata.

Apoi, tu ai impresia ca daca OAMENII care ti-s tie atat de dragi, nu si-ar fi abandonat cateii pe strazi, ar mai fi acum atatia?1 Gandeste-te si fa o socoteala. Numai doi catei sa fie aruncati pe strada, sa zicem, mascul si femela, si intr-un an deja mai poti numara 3-7 pui de catei, s cu fiecare an ce trece tot mai mult. Deci da, e vina oamenilor.
multi sunteti cu "Luati-i aasa daca ii iubiti asa de mult"
Raspunsl e simplu: Nu-i ma abandonati voi, ca eu as lua, dar n-am unde sa tin nici macar 2 caini, apoi pe toti.
Reply With Quote