![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar in legatura cu a doua concluzie, nu inteleg de ce-ti pierzi timpul pe forum si de ce iti pierzi timpul in general. Daca nu exista nimic dupa moarte atunci orice ai face nu are nici un sens. Daca or sa ne manance viermii, atunci ne mananca orice am crede, deci de ce nu-ti vezi de treaba, oricare ar fi treaba ta ? De ce sa pierzi timpul incercand sa-i determini pe niste incuiati sa renunte la credinta lor ? ![]() Nu e doar psihologie la mijloc, in cazul ateilor este si foarte multa superficialitate in gandire si indoctrinare. Dar asta te las sa descoperi singur...daca nu esti superficial. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fac o comparatie intre ei si mine, si nu inteleg de ce eu nu simt nevoia sa traiesc mai mult decat trebuie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce n-o furi de la cel slab cum fac celelalte animale ? Cand o sa te intrebi lucrurile astea o sa vezi ca in spatele statului modern sta o minciuna mult mai mare decat ar fi inexistenta lui Dumnezeu, si ca norma ar trebui sa fie anarhia si nu "societatea " sau "umanitatea".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cati credinciosi crezi tu ca fac asta din pura compasiune ? Last edited by iliegh; 25.09.2013 at 02:27:39. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar domnul Iuliu se referea la contractul social.
Every point of view is useful, even those that are wrong - if we can judge why a wrong view was accepted. Last edited by Patrie si Credinta; 25.09.2013 at 02:34:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Compasiunea ta nu face nici cat o ceapa degerata. Hitler sau Stalin sau oricare alt capcaun e tot atat de om ca si tine, daca nimic nu supravietuieste mortii. E doar un sentiment indus pentru ca stapanii lumii vor ca tu sa simti compasiune si sa nu iesi din cotet. Asa ca mai incearca sa cauti raspunsuri. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce să-i faci, așa sunt oamenii de când lumea.
|
|
|||
|
|||
![]()
E vorba de iubirea de sine ? Eu asa vad dorinta de a trai vesnic. De ce ar crede cineva ca e asa important incat sa trebuiasca sa traiasca vesnic ? Ce beneficii i-ar aduce ? Si de ce ar trebui sa gandim in termeni de beneficii ?
|
|