Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.09.2013, 19:55:52
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Nu my dear,nu amenint sa parasesc ortodoxia si forumul doar din iubire de animale...total gresit !
(In primul rand ,nu amenint pe nimeni si asa cui i-ar pasa de soarta mea? Ba am covingerea ca unora ca le-ar parea bine sa patesc ceva rau,numai asa m-ar putea pedepsi pt principiile si ideile mele).

Am spus-o foarte clar in cateva mesaje:crestinismul practicat de unii ma sminteste prea mult;este foarte greu de acceptat ca unul care nu este agresiv nici cu niste simple muste are aceiasi religie generica cu altul care doar in numele religiei si a"iubirii de om" violenteaza si trateaza urat alti oameni.
Cum vine asta?
Pai vine asa bine din perspectiva de dublu standard ,perspectiva pe care o au multi ipocriti.
Vorba aia "iubesc oamenii dar doar aia care au aceleasi pareri cu ale mele" :)
"Si pe Dumnezeu il iubesc,dar numai cand imi merge bine..."

Deci din perspectiva asta limitata a iubirii de om pe care o observ pe forum ,spun sincer ca mai bine m-as lipsi...

O alta minciuna mai este si aceia:vreau cainii ucisi pt binele oamenilor pe care ii iubesc= cand de fapt,unii dintre ei le este frica de caini si vor uciderea lor pt siguranta lor personala dar in sfarsit,au acum ocazia sa se ascunda in spatele acestei imense propagande de iubire a oamenilor.

Iubirea de oameni nu se face propagandistic,teorizand luni in sir asupra unor subiecte incomode.
Ma intreb cati dintre membri care posteaza pe acest thread si mai locuiesc si in Bucuresti ,au avut impulsul in viata reala de a bate la usa parintilor distrusi cu o vorba de sustinere,cu o lacrima la durerea lor?
Sunt prea convinsa ca durerea lor nu intereseaza chiar pe multi,ei doar empatizeaza cu propria lor nenorocire printr-un mecanism egoist(daca mi se intampla asta mie si copilului meu) si uite asa tot din grija pt noi insine si membrii familiei noastre devenim eroii umanitatii cand defapt lucrurile nu stau tocmai asa :)
Uite ce a spus Parintele Necula: sa nu mergem la Biserica pentru oameni, caci oamenii sunt pacatosi, au probleme, ci sa mergem pentru Hristos, din dragoste pentru Dumnezeu. :)

Last edited by Parascheva16; 26.09.2013 at 07:34:28.
Reply With Quote