![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
M-a întristat mult faptul că ați fost banat... De mai mult de o săptămână, n-am mai scris mesaje pe forum (am mai intrat sporadic, foarte puțin), dar chiar în seara în care am observat că ați fost banat (nu-mi explic pentru ce...), v-am trimis câteva gânduri prin e-mail, de vreme ce nu mai aveți acces la mesageria privată a forumului. Nădăjduiesc că ați primit mesajul. De aceea, aici aș dori să vă scriu doar că m-aș bucura din toată inima să reveniți pe forum, de veți considera că aceasta v-ar fi de folos (multora dintre noi le-ar fi, cu siguranță, de MULT folos duhovnicesc!). Dumnezeu să fie cu dvs și cu toți cei pe care-i iubiți, să vă ocrotească neîncetat și să vă ajute în toate: în credință, în cariera didactică și-n tot ceea ce vă doriți să realizați! Hristos în mijlocul nostru! Cu deosebită prețuire, Laura Stifter
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca Last edited by laurastifter; 18.10.2013 at 03:56:07. |
|
|