![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
@adam000
Daca ne gandim la rata somajului nu prea cred ca acestea sunt motivele, cel putin nu in momentul de fata. Nici gradinite nu sunt suficiente, ca sa iti inscrii copilul la gradinita trebuie sa ai pile, sa dai spaga... Vor sa faca gradinita obligatorie in conditiile in care nu au locuri suficiente nici in aceasta situatie (in care nu este obligatorie). O mare zapaceala si toate acestea in detrimentul calitatii. Mie personal mi se pare o mare tampenie sa obligi printr-o lege parintii sa-si dea copiii la gradinita de la o varsta asa mica. |
|
|||
|
|||
![]()
Concediul de crestere a copilului e pana la 2 ani, max 3 pt cei care isi declara copilul handicapat, pe bunesau nu, concediile de odihna oricum se iau, ca nu se platesc, concediu neplatit nu-si permit prea multi, este ori/ori.
Conditii pt gradinita obligatorie nu sunt nici de la 5 ani, gradinite nu vad sa se construiasca, deci probabil respectivul vrea sa se dea rotund, ca uite ce viitor luminos au tinerele generatii, pentru vremea cand promovabilitatea la bac in procente o sa egaleze varsta gradinitei obligatorii.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Si eu sunt copilul Lui | ixlucian | Intrebari utilizatori | 1 | 31.10.2012 21:36:43 |
5 ORE PE ZI CU FAMILIA | adrian010155 | Generalitati | 2 | 30.07.2008 16:50:22 |
5 ore pe zi cu familia | Ionelaangel | Generalitati | 2 | 02.02.2007 17:59:09 |
Familia | maria55 | Generalitati | 10 | 01.11.2006 17:09:42 |
|