![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Problema este ca aceasta persoana este mai dificila si nu prea ii place mai nimic; daca nu s-a angajat pana acum intr-o scoala serioasa asa din pasiune de dragul unei cariere,acum sunt slabe sperante. Eu una ,am epuizat sfaturile si discutiile cu ea pe aceasta tema. La cat de bine o cunosc ma gandeam ca o ocupatie in domeniul de infrumusetare i-ar fi prins bine:coafeza,cosmeticiana,manichiurista. Din pacate, ii pare sub demnitatea ei aceste ocupatii. Agent de paza nici atat,nici macar casiera la banca(aveam o prietena la banca Transilvania) fiindu-i teama de urmarile unor posibile incurcaturi cu banii). Dupa felul in care pune problema imi dau seama ca are o criza de identitate,cat si un imens complex de inferioritate. Observ ca nu este interesata de aspectul financiar al problemei cat de impactul pozitiei de munca in sine. I-am spus ca o coafeza sau o manichiurista fac bani foarte buni insa pe ea nu o gadila orgoliul la auzul acestora;asa a gasit asistenta sociala...probabi ca termenul in sine suna mai bine,mai sofisticat ,mai enigmatic decat prozaicul"coafeza".
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|