![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A-ti dori desavarsirea nu este iubire de sine intradevar. A-ti dori viata vesnica este, sper ca esti de acord. Prin urmare viata vesnica poate sa existe sau nu , nu ma intereseaza, eu doar vreau sa fiu cat mai bun, cat mai avansat pe plan spiritual. Deci daca nu ma intereseaza viata vesnica, mi-e tot una daca exista sau nu. As putea crede ca nu exista, tot aia e. Si atunci, cu ce e mai prejos un ateu care tinde spre desavarsire fata de un credincios ? Atentie ca sursa iubirii de sine e foarte subtila, si nu e chiar asa de simplu cu ai scris tu aici. Trebuie sa treci prin multe vami ale vazduhului ca sa te cureti de cele mai subtile si ascunse ispite de care nici macar nu esti constient. Nu degeaba se spune ca la fiecare respiratie a omului acesta face un pacat. Oare de ce ? Last edited by iliegh; 29.10.2013 at 22:25:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca exista totusi motive asa multe cum ai scris intr-o alta postare, cred ca tot asta e topicul pe care poti posta. Dar personal, nu cred ca exista de asta probabil s-a ajuns si la varianta "pur si simplu". Citat: