![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Daca sunt cazuri,atunci este vorba despre contracte de 8 luni sau cel mult 1 an si acele familii o fac pt copii oricum,nu numai pt ei. Este un sacrificiu al intregii familii. Si daca nu ar munci la capsuni in Spania probabil ca ar fi muritori de foame pe aici,cersind paine pe la biserica. Probabil ca aceasta a fost dorinta guvernului Romaniei sa dezbine oamenii,sa plece cat mai multi,sa se instraineze ,sa ramana in tara numai cei mai batrani care pot fi pastoriti ca oile. Am cunoscut si eu o familie care aveau copiii studenti iar parintii plecau mereu la capsuni,8 luni /an ca sa-si tina copiii in facultate,la oras(chirie,mancare,haine,tot luxul).Studenti la stat. Eu oricum prefer parintii astia care se zbat pt familia lor decat cei care stau langa tine ca sa puteti muri de foame impreuna.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|