Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.11.2013, 16:43:31
iliegh
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
In general ateii , care au o inversunare catre cele sfinte ,nu primesc harul lui Dumnezeu si mai catre sfarsitul vietii sunt prinsi in capcana celui rau ,incep sa dracuiasca ,sa huleasca , sa faca rautati.
Si atunci ,unde sunt faptele bune din tinerete ?
Asta e o supozitie.
Hai sa nu vorbim de cazuri disperate, ca pot sa-ti dau exemplu de asa zis credinciosi care injura si hulesc, slava Domnului. Poti sa-ti dau exemplu si de preoti care deschid cartea chiar in usa altarului. Dar nu o sa fac asta pentru ca eu discut doar principial, nu o sa aduc ca si contraargument slabiciunile credinciosilor niciodata.

Last edited by iliegh; 04.11.2013 at 16:49:14.
Reply With Quote
Vechi 06.11.2013, 09:27:52
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iliegh Vezi mesajul
Asta e o supozitie.
Hai sa nu vorbim de cazuri disperate, ca pot sa-ti dau exemplu de asa zis credinciosi care injura si hulesc, slava Domnului. Poti sa-ti dau exemplu si de preoti care deschid cartea chiar in usa altarului. Dar nu o sa fac asta pentru ca eu discut doar principial, nu o sa aduc ca si contraargument slabiciunile credinciosilor niciodata.
Nu e o supozitie ,e verificat ,in familie.
Acei asa zisi credinciosi care injura si hulesc sunt cum ai spus tu ,"asa-zis credinciosi"
Preoti care deschid cartea nu cunosc ,dar cred ca exista.
Pot sa iti spun ca multi din acestia au fost scosi din biserica ,sau atentionati de indata ce ierahul locului a aflat de faptele lor.
Astea nu sunt argumente.
Noi vorbim de relatia om -Dumnezeu ,nu de preoti.
Or fi si printre preoti uscaturi ,nimeni nu contesta.
Reply With Quote
Răspunde