![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Decebal, fiecare sa faca dupa cum ii spune duhovnicul si dupa cum ii dicteaza constiinta.
Nu am intentia sa ma substitui nimanui. Eu spun ceea ce cred si simt. |
|
|||
|
|||
![]()
Antonia, ca sa existe semnul fiarei trebuie sa existe fiara.
Intrebare: consideri ca antihristul deja a venit si e la putere ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Staretul Antonie ne ofera un alt indiciu. La venirea Antihristului, deja vom avea documentul unic. Asadar, pana la venirea Antihristului cred ca numaram pe degete anii. Prin rugaciune si prin impotrivire la elaborarea documentului unic, am mai putea trage de timp. Dar e bine sa nu facem deloc pact cu necuratul, adica sa nu primim deloc documente cu cip. Daca le primim pe cate unul separat, s-ar putea sa nu ne mai intrebe nimeni daca suntem de acord sa fie centralizate in unul singur. STARETUL ANTONIE DESPRE CARTELE SI SEMNUL FIAREI: „La venirea antihristului, totul deja e pregatit, centralizarea e deplina, poporul e numarat, fiecare e cu numarul sau si cu cartela sa, iar în ea e inclus totul” https://saccsiv.wordpress.com/2012/0...tela-sa-iar-i/ Last edited by antoniap; 09.11.2013 at 15:54:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai aveti?
|
|||
|
|||
![]()
Asta e cumva un nou papa ortodox, profet infailibil?
|
|||
|
|||
![]()
Aline, Aline, cu asemenea argumente vrei tu sa ma convingi? Iti multumesc ca ai reusit sa ma amuzi!
Margaritarul are valoare doar in mana unui bijutier, nu si in mana unui copil. Cand o sa mai cresti, iti voi raspunde. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai ca de obicei, nu ai ce, pentru ca nu stii decat sa repeti papagaliceste ce ti s-a spus sa repeti, fara sa-ti pui intrebari, fara sa vezi daca e ortodox sau nu, ai impresia ca e de ajuns sa proclami asta, si se si intampla.
Sau de fapt, tot ceea ce trebuie este ca naivii fara cultura teologica si judecata, sa ia de bune toate aberatiile tale prin prisma autoritatii duhovnicesti nu-i asa? Autoritate care desigur, chiar si pentru tine are limite, cand nu ti-a convenit ce a spus par. Iustin despre un alt idol al tau, un parinte controversat, gata ..parintele Iustin e fricos si asculator, ascultarea devenind deja o antivirute. Si uite asa, uite ortodoxia, nu e ortodoxia, hocus pocus. Asa ca mai lasa aerele de autoritate si maturitate ca nu se potrivesc cu ce scrii. Oricum, ai putea raspunde la restul obiectiilor, una f. importanta la care n-ai raspuns niciodata e aceea ca tot citezi parinti care n-au zis nimic despre vreun cip sau mai rau, s-au inselat, ca niste autoritati duhovnicesti in domeniu.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 10.11.2013 at 20:16:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Sau de fapt incerci sa invarti, asta fiind nivelul intelectual al audientei tinta? Hai sa-ti fac si eu o profetie infailibila: pana la venirea Antihristului, vom avea masini electrice. Acum poti sa ghicesti daca Antihristul va veni peste un an sau 1000 sau zece mii. Ce zici, te incumeti?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|